Η πέμπτη πλουσιότερη Ρωσίδα νεκρή σε συντριβή αεροσκάφους

Μία από τις πιο πλούσιες γυναίκες στη Ρωσία, η 55χρονη Νατάλια Φίλεβα, ήταν ανάμεσα στους τρεις ανθρώπους που σκοτώθηκαν όταν το μικρό επιβατικό……αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής στη δυτική Γερμανία.

Το εξαθέσιο αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τη Γαλλία και κατευθυνόταν στο Εγκελσμπαχ, νότια της Φρανκφούρτης, κατέπεσε σε αγρό και ανεφλέγη, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσε τον θάνατο των δύο επιβατών και του χειριστή δεν έγιναν γνωστά.

Οπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία S7, η μία από τους επιβάτες του μικρού αεροσκάφους ήταν η 55χρονη Φίλεβα, βασική μέτοχός της. Σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού «Forbes» για το 2018, η Φίλεβα, ο σύζυγος της οποίας Βλάντισλαβ Φίλεφ είναι ο επικεφαλής της S7, ήταν εκείνη τη χρονιά η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία, με περιουσία που υπολογίζεται ότι ανερχόταν σε 600.000.000 δολάρια.

Ο έτερος επιβάτης φέρεται ότι ήταν ο πατέρας της. Σύμφωνα με την S7, για το δυστύχημα θα διενεργηθεί έρευνα από διεθνή επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν Ρώσοι ειδικοί στην ασφάλεια των πτήσεων. Η γερμανική υπηρεσία ελέγχου πτήσεων DFS διαβεβαίωσε πάντως, μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik, πως ο πιλότος δεν ανέφερε κάποιο πρόβλημα προτού το μικρό αεροσκάφος εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα