Διόρισε και Σταρ Ελλάς ο Μπόλαρης

Σύμβουλος του υπουργού η Λένα-Χρυσηίς. Εν τω μεταξύ παραιτήθηκε η εκρηκτική Θωμαρίτα Καλδάρα μετά τον σάλοΔεν πρόλαβε να παραιτηθεί η Θωμαρίτα Καλδάρα μετά τον σάλο που ξεσήκωσαν οι αποκαλυπτικές της πόζες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μία άλλη πρόσληψη έρχεται να προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, επιφορτισμένου για θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας Μάρκου Μπόλαρη. Πρόκειται για τη Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου… Σταρ Ελλάς το 2002, που ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες ειδική σύμβουλος στο γραφείο του κ. Μπόλαρη. Οι φωτογραφίες της, αν και όχι τόσο τολμηρές όσο της Θωμαρίτας Καλδάρας, κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. 

Η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη στις 7 Ιανουαρίου, με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού τερματίζει άμεσα, με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη. Η πρόσληψη αυτή έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες μόνο ώρες μετά την παραίτηση της πληθωρικής και σέξι γραμματέως, η οποία θα επιστρέψει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος.

Αγνωστο παραμένει αν η παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρας ήταν προσωπική της επιλογή, επειδή δεν άντεξε τα αρνητικά σχόλια, ή αν οδηγήθηκε σε παραίτηση από τον Μάρκο Μπόλαρη.

Ο τελευταίος πάντως έβγαλε την ουρά του απ’ έξω, καθώς δεν πήρε θέση δημοσίως, αν και όφειλε να δώσει εξηγήσεις. Σημειώνεται πως ο ίδιος είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής διπλωματίας. Η κ. Καλδάρα, πάντως, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από τον ντόρο που προκλήθηκε, μιλώντας για ανθρωποφαγία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα