ΛΟΑΤΚΙ και τα μυαλά στα κάγκελα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ευτελίζει τις εκλογές. Κατεβάζει την Ελληνίδα Κοντσίτα

Στο πλευρό της Δούρου ο Ιάσων Δούσης (Τζέισον-Αντιγόνη) που προκαλεί συνεχώς και λέει ότι είναι… ουδέτερου γένους!

Ρένα, πάρε και τον ΦίφηΗ Θέση μας: Παραχωρήσεις με το «καλημέρα»

Διαβάστε επίσης:

►Διόρισε και Σταρ Ελλάς ο Μπόλαρης

►Θράσος: Πανηγυρισμοί του Φάμελλου στη Βουλή για το απίστευτο μπάχαλο με τους δασικούς χάρτες

►Χαριεντισμοί μεταξύ Τσίπρα – Ζάεφ και ύβρεις σε όσους διαφωνούν με τις Πρέσπες

►«Επικήρυξαν» τη λησταρχίνα-φάντασμα

►Σε 816.721 (!) λογαριασμούς «έβαλε χέρι» η Εφορία πέρσι

►Φορητή συσκευή καταργεί τις βιοψίες

►Εκρυψαν 30.000 αιτήσεις κύριας σύνταξης στο συρτάρι

«Κατεβαίνει» με Δούρου η Ελληνίδα… Κοντσίτα!

Σε φθηνούς εντυπωσιασμούς συνεχίζει να επιδίδεται η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία, επηρεασμένη προφανώς και από τις δυσμενείς γι’ αυτήν δημοσκοπήσεις, δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα προκαλώντας τους πολίτες και ξεπερνώντας πολλές φορές ακόμα και τα όρια της γελοιότητας.
Μια τέτοια περίπτωση είναι η απόφασή της να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της για τις εκλογές του Μαΐου την Ελληνίδα… Κοντσίτα (παλαιότερη νικήτρια της Γιουροβίζιον με μακριά μαύρα μαλλιά, φόρεμα και μαύρο μούσι), το… Τζέισον Αντιγόνη -όπως αυτοαποκαλείται- ή κατά κόσμον Ιάσονα Δούση.

Ο συγκεκριμένος περιλαμβάνεται στη λίστα των 37 ονομάτων που ανακοίνωσε η παράταξη της κυρίας Δούρου για τους υποψηφίους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών και πρόκειται για μια γραφική φυσιογνωμία που προκαλεί σε κάθε ευκαιρία, επιχειρώντας να υποκριθεί τον εκπρόσωπο του… ουδέτερου φύλου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι κατεβαίνει υποψήφιος με το κανονικό του, βαφτιστικό όνομα, απαρνούμενος αυτό με το οποίο θέλει να κάνει την… επανάστασή του. Τι μπορεί να προσφέρει βέβαια το… Τζέισον Αντιγόνη στους πολίτες και δη στην Περιφέρεια είναι άλλο θέμα, και ποσώς νοιάζει τη Ρένα Δούρου, αφού προφανώς η επιλογή του δεν έγινε για κανέναν άλλο λόγο παρά για την προκλητική εμφάνιση και στάση του στο… όνομα της ελευθερίας που θέλει τάχα να πρεσβεύσει.

Προκλήθηκαν, μάλιστα, αντιδράσεις ακόμη και στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα (!), με τη γνωστή ακτιβίστρια Πάολα Ρεβενιώτη να κάνει λόγο σε ανάρτησή της στα social media για «καραγκιοζιλίκια»!

Πρόκειται για το πρώτο άτομο στην Ελλάδα που διεκδίκησε τη διαγραφή του φύλου του από τα επίσημα αρχεία του κράτους. Για τον σκοπό αυτό την 1η Νοεμβρίου του 2017 βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα του Ειρηνοδικείου του Αμαρουσίου, το οποίο δέχθηκε να εισαγάγει το όνομα Αντιγόνη δίπλα στο ήδη δοσμένο του όνομα, αλλά δεν ικανοποίησε το σκέλος του αιτήματος που αφορούσε την πλήρη διαγραφή του καταχωρισμένου φύλου του από τα νομικά του έγγραφα.

Στη Βουλή

Πολλοί θα θυμούνται τον υποψήφιο πλέον περιφερειακό σύμβουλο από την παρουσία του στα θεωρεία της Βουλής τον Μάιο του 2018, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που δίνει το δικαίωμα στα ομόφυλα ζευγάρια τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να προχωρήσουν σε αναδοχή παιδιού.
Απελευθερώθηκε, όπως επισημαίνει, στο πανεπιστήμιο «και τα τελευταία χρόνια έχω τολμήσει να κυκλοφορώ με φουστάνια». «Θεωρώ ότι εμείς οι ακτιβιστές δεν είμαστε προκλητικοί αλλά ελεύθεροι» σημειώνει και εκφράζει την επιθυμία του να… κάνει παιδιά. Θου, Κύριε…

Καταγγελίες για πλάτες του Μαξίμου στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Οι μεταμοντέρνες, νεοταξικού χαρακτήρα ιδεοληψίες που επικρατούν στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν οδηγήσει τα κυβερνητικά στελέχη να βλέπουν μόνο με παρωπίδες. Αυτές οι εμμονές της Αριστεράς, και ειδικά σε ό,τι αφορά εκείνους που έχουν σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, αποτυπώνονται στη σοβαρή καταγγελία στην οποία προέβη ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Γιώργος Σταυρόπουλος (φωτό). Οπως ανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο κ. Σταυρόπουλος, η κυβέρνηση αποφάσισε με νομοθετική ρύθμιση να ενταχθούν στην επιτροπή πέντε οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τρεις Ρομά σε βάρος των υπολοίπων…

«Δεν μπορεί να εκπροσωπείται μια ομάδα με πέντε οργανώσεις και αντίστοιχα οι γυναίκες και οι ανάπηροι από μία» τόνισε ο κ. Σταυρόπουλος, κάνοντας λόγο για παράβαση της αρχής της ισότητας και χαρακτηρίζοντας «ανεπίτρεπτες» τις κυβερνητικές παρεμβάσεις που «πλήττουν το κύρος της επιτροπής διεθνώς». Την ίδια ώρα, ο ίδιος κατήγγειλε πως δεν εκπροσωπούνται καθόλου τα δικαιώματα άλλων ομάδων, όπως π.χ. του παιδιού, των κρατουμένων στις φυλακές, των ηλικιωμένων, των τοξικοεξαρτημένων κ.ά.

«Ενοχλήθηκε» ο Τζανακόπουλος

Οι αυτονόητες παρατηρήσεις του προέδρου της επιτροπής δεν φαίνεται να προβλημάτισαν τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, που προωθεί την επίμαχη ρύθμιση, ώστε να την αλλάξει με νομοθετική βελτίωση. Αντιθέτως, μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος (!) και επιτέθηκε στον κ. Σταυρόπουλο, λέγοντάς του διαρκώς ότι «θλίβεται» και «λυπάται» για την τοποθέτησή του, δίχως ωστόσο να δίνει καμία ουσιαστική απάντηση στις απολύτως λογικές ενστάσεις που διατυπώθηκαν.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα