«Εφυγε» νικημένος από τον καρκίνο ο Βασίλης Λυριτζής

Τεράστια θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε ο θάνατος του Βασίλη Λυριτζή……ο οποίος «έφυγε» τα ξημερώματα της Τρίτης ύστερα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, σε ηλικία 62 ετών.

Την είδηση ανακοίνωσε συντετριμμένος ο επί χρόνια συνοδοιπόρος του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, αλλά και κουμπάρος του, Δημήτρης Οικονόμου, μέσα από το ραδιόφωνο του Σκάι. «Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα βαρύ πλήγμα για μένα. Αυτό μόνο μπορώ να πω» δήλωσε.

Η επιδείνωση της υγείας του δημοσιογράφου ήταν ραγδαία τον τελευταίο μήνα, όπως αποκάλυψε ο συνάδελφος και φίλος του. Οι δυο τους ήταν «δίδυμο» στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο μέχρι πριν από μερικούς μήνες. Η συνεργασία τους άρχισε το 1989 και η αυλαία της επαγγελματικής σχέσης τους έπεσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Βασίλης Λυριτζής αποφάσισε να φύγει από το κανάλι του Φαλήρου.

Επιδείνωση

Για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και φίλου, με τον οποίο έκανε τον τελευταίο καιρό εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real, μίλησε και ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Ξαφνικά ένα πρωί μου λέει “πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω”. Θεώρησαν όλοι ότι έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό. Ελειψε 20 μέρες από τον σταθμό και μετά γύρισε. Ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Εφυγε μόνος του, για να δει τι γίνεται, και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Αγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς» είπε ο δημοσιογράφος.

Η πολιτική κηδεία του Βασίλη Λυριτζή θα τελεστεί σήμερα στις 15.00 από το Α’ Νεκροταφείο. Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί να κατατεθούν εισφορές στον Σύλλογο Φλόγα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα