Θράσος από τον Ψινάκη, που θέλει και Ευρωβουλή!

Αφού κοιμήθηκε ήσυχος για το Μάτι, όπου χάθηκαν 100 ψυχές, έχει τα μούτρα να παραδίδει και μαθήματα πολιτικής ηθικήςΑπύθμενο θράσος από τον Ηλία Ψινάκη! Την ώρα που εκκρεμεί η ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του αναφορικά με την υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι, εκεί όπου το περασμένο καλοκαίρι έχασαν τη ζωή τους 100 άνθρωποι, ενώ ο ίδιος «κοιμάται ήσυχος», ζητά τώρα την ψήφο του ελληνικού λαού για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρωβουλή, παραδίδοντας μάλιστα και μαθήματα πολιτικής ηθικής.

Ο κ. Ψινάκης, που αποτελεί «κόκκινο πανί» στην περιοχή της Νέας Μάκρης μετά τη φονική πυρκαγιά, καθώς τη στιγμή που συνέβαινε η τραγωδία παραθέριζε και εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα με μαύρο γυαλί και δικαιολογίες του τύπου «κάηκε και το δικό μου σπίτι» (σ.σ.: κάτι που δεν συνέβη ποτέ), εκδηλώνει τάσεις φυγής, αλλά με έναν απίστευτα προκλητικό τρόπο. Κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με την πολιτική πρωτοβουλία της οποίας ηγείται και ονόμασε Πολίτες. Γι’ αυτούς που στην πραγματικότητα δεν έδωσε δεκάρα το καλοκαίρι και βγήκε να πει ότι στο Μάτι δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο απ’ ό,τι έκανε, τη στιγμή που υπήρξαν 100 νεκροί…

«Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα ούτε κίνημα ούτε παράταξη. Είναι μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε από πολίτες και μας ζητήθηκε και από τις Βρυξέλλες. Ωστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η χώρα μας αποτελεσματική εκπροσώπηση» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Θλιβερός

Και καταλήγει, δείχνοντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, ξεπερνώντας ακόμη και τη θλιβερή δήλωση «κοιμάμαι ήσυχος». «Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Τον μπούλο παίρνουν: οι κλέφτες, οι “επαγγελματίες πολιτικοί”, οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκηδες κι όσοι πουν έστω και ένα “θα”». Σύμφωνα με τον Ηλία Ψινάκη, «μόνο ένα “θα” επιτρέπεται: “ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ”..!».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα