Ο Μπόλαρης ζητεί και τα ρέστα για τις καλλονές!

Δεν αποδέχτηκε την παραίτηση της Θωμαρίτας ΚαλδάραΟταν η κοινή λογική σε διαψεύδει επανειλημμένα και τα φαινόμενα δεν απατούν, τότε κάτι κάνεις λάθος. 

Ο Μάρκος Μπόλαρης όμως, αντί να αναλάβει και τις ευθύνες του, θέλησε να περάσει στην αντεπίθεση και να απαντήσει στην κριτική που του ασκείται για τις επιλογές των δύο όμορφων γυναικών στο γραφείο του κάνοντας λόγο για «σεξισμό». 

Φέρεται δε να μην έχει κάνει δεκτή την παραίτηση της «εκρηκτικής» Θωμαρίτας Καλδάρα. «Δεν δέχομαι να αφήσω κανέναν βορά στον κανιβαλισμό, τον σεξισμό και τον φασισμό του διαδικτύου. Δεν θα κάνω ό,τι θέλουν οι κανίβαλοι» είπε στο ραδιόφωνο του News 24/7, ενώ σε άλλη συνέντευξή του νωρίτερα χθες (Real fm) προχώρησε σε ανάλογη δήλωση. «Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω με κριτήριο τα 3 έψιλον» ανέφερε. Εξηγώντας τι είναι το «3 έψιλον» είπε: «το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα έτσι ώστε με εργατικότητα, εξυπνάδα και επιστημοσύνη να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο μας για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο ελληνικός λαός». Μπορεί να μην αμφισβητούνται αυτά τα προσόντα για τις δύο γυναίκες που επέλεξε ο κ. Μπόλαρης για το γραφείο του, τη Θωμαρίτα Καλδάρα και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου, αλλά η πρώτη επέλεξε να διαφημίσει τα άλλα… προσόντα της σε προκλητικές της πόζες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα