Ερωτευμένη με τον Αλβανό αρχιμαφιόζο η δικηγορίνα

Οι καυτές συνομιλίες της Χρυσούλας Κιουμουρτζή • «Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία, παλικάρια σαν εσένα τα θέλει ελεύθερα»

Την ερωτική σχέση ανάμεσα στον κατηγορούμενο αρχηγό της «Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού» Κλοντιάν Λεκοτσάι και τη 45χρονη δικηγόρο Χρυσουλα Κιουμουρτζή αποκαλύπτουν οι μεταξύ τους διάλογοι, με την προφυλακισμένη πλέον νομικό να του προσφέρει -εκτός από ερωτόλογα- και πληροφορίες για τη χωροδιάταξη του Εφετείου... 

Από τις συνομιλίες που έρχονται στο φως φαίνεται πως η μεταξύ τους σχέση υπερέβαινε τα όρια δικηγόρου - πελάτη (η 45χρονη είχε αναλάβει την υπεράσπισή του στο στάδιο της προανάκρισης και της ανάκρισης για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου). 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Καλημέρα, μωράκι μου.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Καλημέρα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μια χαρά σε ακούω. Εσύ είσαι άντρας για πρωινή δουλειά, τέλος.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Μακάρι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Να σε ρωτήσω κάτι; Σ’ αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε, τι είναι από πίσω;
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Αγάπη μου, επιτέλους, άρχισες να λειτουργείς. Δόξα τω Θεώ! Από τις πλάτες σας είναι τοίχος. Από το Εφετείο, εννοώ. Δίπλα… είναι κάποιες αίθουσες και μετά βγαίνεις ευθεία μπροστά και αριστερά.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Σ’ αυτό το μικρό δωμάτιο…
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πιο δίπλα είναι μερικές αίθουσες. Θέλεις να τρυπήσεις τον τοίχο να βρεθείς αγκαλιά μου;
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Την έξοδο…
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ολο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος. Και αριστερά από κει πέρα βγαίνεις σ’ ένα δευτερόλεπτο. Εχει έναν αστυνομικό αριστερά, που βάζεις την τσάντα σου να την ελέγξει.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δηλαδή, θα είσαι εκεί.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Το ξέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται να το λες. Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία παλικάρια σαν κι εσένα τα θέλει ελεύθερα.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δεν τα θέλει, δεν τα θέλει. Εμένα με θάψανε.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Οι σωστοί, μωρό μου, το θέλουνε. Γιατί υπάρχουν και σωστοί. Να ξέρεις, έχουν βάλει και ΜΑΤ στο δικαστήριο. Είμαι κι εγώ εδώ, γιατί έχω δίκη.

Μάλιστα, ο έρωτας της δικηγόρου για τον Κλοντιάν Λεκοτσάι, όπως του εκμυστηρεύεται η ίδια, ήταν τέτοιος, που του έφτιαχνε ακόμα και τραγούδια!

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και κάθομαι και φτιάχνω τραγουδάκια για σένα.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Κι εγώ φτιάχνω για σένα τραγουδάκια.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Είσαι ο άντρας της ζωής μου. Ζω για τις στιγμές που θα είμαστε μαζί.