Εστησαν «απόσπασμα» για τον Τζέρεμι Κόρμπιν

Ερευνα έχει ξεκινήσει το βρετανικό υπουργείο Αμυνας, μετά την ανάρτηση σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο που…… δείχνει στρατιώτες στο Αφγανιστάν να εξασκούνται στη σκοποβολή χρησιμοποιώντας έναν στόχο πάνω στον οποίο είχαν τοποθετήσει αφίσα του επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν (φωτό). «Αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη και δεν συνάδει με τα υψηλά πρότυπα που έχει ο στρατός» σχολίαζε χθες εκπρόσωπος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων, τονίζοντας ακόμη ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Το βίντεο διάρκειας 25 δευτερολέπτων δείχνει τέσσερις στρατιώτες να πυροβολούν εναντίον στόχων, σε έναν εκ των οποίων είναι τοποθετημένη μια αφίσα του Κόρμπιν. Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε στην Καμπούλ και οι στρατιώτες ανήκουν στο 3ο τάγμα αλεξιπτωτιστών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα