Κερδίζει τον «τελικό» και προκρίνεται στα playoffs ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει απόψε (21:00), στο ΟΑΚΑ, «τελικό» για την πρόκριση. Με νίκη κόντρα στη Μπουντούτσνοστ εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα playoffs της Euroleague.Θα μπορούσε να είχε ήδη «κλειδώσει» την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική, όμως το τυχερό τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ, από τα δέκα μέτρα, στην εκπνοή του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε τη νίκη στην ισπανική ομάδα με 74-73.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προερχόταν από εντυπωσιακό σερί έξι νικών. Κέρδισε τη Μπουντούτσνοστ και εκτός έδρας με 72-67 στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Προτελευταία στη βαθμολογία είναι η Μπουντούτσνοστ με 6 νίκες και 23 ήττες και παρότι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια και σε ορισμένα, όπως αυτό με τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, χάνει δύσκολα (76-67).

Πολλά στηρίζει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη νίκη-πρόκριση στον Νικ Καλάθη, τον πρώτο σκόρερ του στην Euroleague. Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους Over/Under13,5 πόντους του Νικ Καλάθη στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπουντούτσνοστ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει αγωνιστεί στα 29 παιχνίδια στην Euroleague και πέτυχε 357 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 12,3 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 27 πόντοι που σημείωσε στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα