Τις δράσεις του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών παρουσίασε στις ΗΠΑ ο Γ. Αποστολόπουλος

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, καθώς και η ενθάρρυνση των επενδύσεων και των συνεργασιών στην Ελλάδα…… βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος με εκπροσώπους της αμερικανικής πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας, καθώς και της ελληνικής ομογένειας, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη.

Ο δρ Αποστολόπουλος ήταν, μάλιστα, μεταξύ των λίγων προσκεκλημένων από την Ελλάδα στην εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, που παραθέτει ετησίως η αμερικανική προεδρία για να τιμήσει την ελληνική εθνική επέτειο.

Πρωτοβουλία

Ειδικότερα, ο δρ Αποστολόπουλος παρουσίασε την προσφορά – πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών «Υγεία στην Πατρίδα» στους φορείς και τους εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ ως αναγνώριση της διαχρονικής συνεισφοράς της στον Ελληνισμό. Η κάρτα προσφέρει μια σειρά από δωρεάν και εκπτωτικά προνόμια σε όλο το εύρος των κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει ο Ομιλος Ιατρικού στα νοσοκομεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε όταν οι ομογενείς επισκέπτονται την πατρίδα να αισθάνονται ασφαλείς. 

Ο δρ Αποστολόπουλος παρέδωσε ιδιοχείρως τις δύο πρώτες κάρτες του προγράμματος στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, μακαριότατο Δημήτριο, και τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνο Κούτρα.

Είχε, μάλιστα, και μια σειρά συναντήσεων με στόχο, αφενός, την ενημέρωση για την πρωτοβουλία «Υγεία στην Πατρίδα» και γενικότερα για τις δράσεις του ομίλου στον χώρο της Υγείας και, αφετέρου, για τις σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα