Αναβιώνει ο εφιάλτης των σατανιστών

Τι καταγγέλλει ο πατέρας της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρήΚανέναν ασυγκίνητο δεν αφήνει η σπαρακτική έκκληση του πατέρα της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου να ανοίξουν τα στόματα όσων γνωρίζουν πώς οδηγήθηκε στον θάνατο η άτυχη φοιτήτρια μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου. 

Αν και έχει καταρρεύσει από το βάρος της απώλειας, ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος μαζεύει κάθε ικμάδα των δυνάμεών του για να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τον θάνατο του παιδιού του: «Θα είμαι παρών για να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί, αλλά ύπουλοι άνθρωποι, που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω τη μέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς».

Οι έρευνες

Προς το παρόν, ερευνώνται οι αναφορές για ομάδες λατρείας του Σατανά, που έσυραν εντέχνως στα σκοτεινά λημέρια τους την 22χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας και την οδήγησαν στον θάνατο ως προσφορά σε αυτόν.

«Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει πως είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες, και μάλιστα είχε διαβάσει και τη “Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού”» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Τζαβάρας. Τις επόμενες μέρες ανοίγει ο κύκλος καταθέσεων προσώπων του περιβάλλοντος της κοπέλας. Η Αρετή, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από τη ζωή της. Πάνω σε αυτό αναμένεται να γίνει γραφολογική πραγματογνωμοσύνη, για να διαπιστωθεί εάν το έγραψε η ίδια ή το συνέταξε υπό πίεση, όπως ισχυρίζονται οι δικοί της άνθρωποι. Η φοιτήτρια Ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω με μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα