Υπόθεση Τοπαλούδη: «Ντου» της Αστυνομίας σε τρία σπίτια

Ψάχνουν το βίντεο του βιασμού της ΕλένηςΕρευνες σε σπίτια υπόπτων για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη (φωτό), ένα μόλις χρόνο προτού βρει φρικτό θάνατο στη Ρόδο, άρχισαν προχθές οι αστυνομικοί, κατόπιν νέας εισαγγελικής παραγγελίας.

Ειδικότερα, επισκέφτηκαν το σπίτι ενός 19χρονου στον Αρχάγγελλο και δύο νεαρών -ηλικίας 23 και 22 ετών- στα Μάσαρη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας, με φερόμενη ως θύμα την 21χρονη φοιτήτρια. 

Κατά την έφοδό τους στις οικίες των τριών νεαρών οι άνδρες της Αστυνομίας πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και τα έστειλαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να ελεγχθεί αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο 19χρονος κατά τη διάρκεια συνεύρεσης φίλου του με τη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», στο σπίτι του 19χρονου στον Αρχάγγελο (ο οποίος ήταν ανήλικος -17 ετών- όταν φέρεται ότι βιντεοσκόπησε τη συνεύρεση) η μητέρα του έδωσε στους αστυνομικούς, εκτός από τα κινητά τηλέφωνα που ήταν σε λειτουργία, και δύο παλιότερες συσκευές που είχαν σπάσει. Και οι τρεις νεαροί, πάντως, αρνούνται ότι βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη.

Στο μεταξύ, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ανοίξει τους λογαριασμούς στο facebook των δύο νεαρών που βρίσκονται προφυλακισμένοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης, και τα στοιχεία που έχουν προκύψει θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες στην ανακρίτρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα