Υποψηφιότητες που προκαλούν

Ο πολιτικός κόσμος δεν βρίσκεται μόνο σε παρακμή, αλλά και σε προϊούσα σήψη. Προσφέρει θέσεις υποψηφίων σε λίγους ικανούς ανθρώπους και σε πολλούς ορκισμένους ανθέλληνες, ψυχολογικά διαταραγμένους, σε άτομα με απόψεις που ευνοούν τους εχθρούς της πατρίδας, σε ανερμάτιστους, γραφικούς και σε ουκ ολίγα προβληματικά πρόσωπα με ομιχλώδες παρελθόν και απωθητικό παρόν.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης σε σεμιναριακό μάθημα του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πολιτιστικής Εταιρείας με θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο – Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής (Κύπρος – Αιγαίο – Μακεδονικό)» είπε μεταξύ άλλων: «Οπως, λοιπόν, είναι οι Ελληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι. […] Είμαστε παιδιά των Οθωμανών! […] Να βγαίνει και να διαδηλώνει ο Πόντος ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και ήταν πάντα ελληνική… (σ.σ.: με έμφαση) Ο Πόντιος ο οποίος είναι τρίτη γενιά Μακεδόνας, όχι εξηκοστή. […] Το Κυπριακό κατέστρεψε τις σχέσεις μας με την Τουρκία και μας οδήγησε στη χρεοκοπία […] Η Ελλάδα έφερε τον εθνικισμό στα Βαλκάνια… Εμείς εθνικοποιήσαμε τους Τούρκους. […] Μύθος εθνικιστικός το (σ.σ.: σύνθημα) “Η Ελλάδα (ανήκει) στους Ελληνες” […] Υπάρχει η άποψη ότι το Αιγαίο είναι μια ελληνική θάλασσα… Βεβαίως, σε μεγάλο μέρος είναι, αλλά δεν είναι μόνο ελληνική… Το μεγαλύτερο μέρος των υδάτων είναι διεθνή! Κοντά στο 40%…»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος θέλει να αποποινικοποιηθούν η αιμομιξία, η κτηνοβασία και η εμπορία οργάνων. Επίσης, είναι, φυσικά, υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και είχε πάρει θέση, ως ήταν αναμενόμενο, υπέρ του Σχεδίου Ανάν.

Δικαίωμα στην απάντηση, στις κάλπες, έχει ο λαός. Οι Ελληνες μπορούν και πρέπει να δείξουν με την ψήφο τους ότι δεν επιθυμούν η πατρίδα μας να γίνει μια νεοταξική χαβούζα, όπου θα βασιλεύουν η ανωμαλία, η βλασφημία και ο ανθελληνισμός. Και η απάντηση, φυσικά, δεν πρέπει να δοθεί μόνο στους υποψηφίους που έχουν τέτοιες θέσεις, αλλά και -κυρίως- στα κόμματα που τους ανέχονται και τους προορίζουν για θέσεις εξουσίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα