«Κουμάντο εδώ κάνω εγώ» έλεγαν οι εκβιαστές των λαϊκών αγορών

Τον τρόπο με τον οποίο δρούσε η μαφία των λαϊκών αγορών, που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, παρουσιάζει βίντεο που είδε το φως της δημοσιότηταςΤην ίδια στιγμή, στη μάχη για την αποκάλυψη του κυκλώματος η Αστυνομία έριξε μέχρι και drones.

Στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, εμφανίζεται ένας από τους τρεις κατηγορούμενους προέδρους σωματείων να λογομαχεί με συνδικαλιστές άλλης ομοσπονδίας. Ολα αρχίζουν όταν ο τελευταίος, ο οποίος προστατευόταν μάλιστα από μπράβους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τους τόνισε ότι στη συγκεκριμένη λαϊκή εκείνος έχει το πάνω χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι τους είπε: «Εδώ είναι το σπίτι μου. Και κουμάντο εδώ κάνω εγώ». Σε άλλο σημείο του βίντεο μια αγανακτισμένη γυναίκα που εργάζεται στις λαϊκές ξεσπά για τον καθημερινό γολγοθά που βιώνει εξαιτίας της δράσης του κυκλώματος.

Απειλεί ο κατηγορούμενος

Επίσης, στο βίντεο ο κατηγορούμενος απειλεί με μήνυση τη γυναίκα που καταγράφει το γεγονός, σε μια προσπάθεια να αποτυπώσει όσα βιώνουν οι εργαζόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απειλές συνεχίστηκαν ακόμα και στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο μεταφέρθηκαν οι εμπλεκόμενοι στον καβγά, αφού πρώτα κάποιος κάλεσε την Αστυνομία. Μάλιστα, εκεί ο κατηγορούμενος, δίχως να υπολογίζει τίποτα, δεν δίστασε να εξαπολύσει απειλές ακόμη και μπροστά στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, τα drones που σήκωσε στον αέρα η Αστυνομία κατέγραψαν τις παραλαϊκές που στήνονταν δίπλα στις νόμιμες, στον Ασπρόπυργο. Eπίσης, από την έρευνα των αστυνομικών για τη μαφία των λαϊκών αγορών προέκυψε πως οι εκβιαστές χρησιμοποιούσαν ακόμα και τάγματα εφόδου με άτομα ακραίων πεποιθήσεων προκειμένου να επιβληθούν. Τα μέλη της έκαναν εκβιασμούς, απειλούσαν, «φρόντιζαν» για στοχευμένα πρόστιμα, ενώ δεν δίσταζαν να προχωρήσουν ακόμα και σε ξυλοδαρμούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα