Πανηγυρισμοί του Παππά για τον Hellas Sat στη βάση της Lockheed

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Lockheed Martin στο Κολοράντο βρέθηκε ο Νίκος Παππάς σε μια χρονική συγκυρία που έχει ιδιαίτερη σημασία……καθώς η αμερικανική εταιρία είχε μεν αναλάβει την κατασκευή του δορυφόρου Hellas Sat 4 που εκτοξεύτηκε τον Φεβρουάριο, κατασκευάζει όμως και τα F-35.

Πρόκειται για τα μαχητικά πέμπτης γενιάς, τα οποία οι Αμερικανοί αρνούνται να δώσουν στην Τουρκία μετά τις συμφωνίες Ερντογάν με τη Ρωσία για την απόκτηση του οπλικού συστήματος S-400. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ενημερώθηκε για τη διαδικασία τροχιοδρόμησης του δορυφόρου Hellas Sat 4 στην τελική τροχιακή θέση του, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός Μαΐου.

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι η χώρα μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι μπορεί να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες του Διαστήματος. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι στις αρχές Ιανουαρίου, με τροπολογία που κατέθεσαν ο τότε υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, είχε γίνει δεκτή η προσφορά της Lockheed Martin για 12 προγράμματα αναβάθμισης στρατιωτικού υλικού στην Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα