Βρέθηκε η κλεμμένη προτομή του Γεωργίου Ράλλη

Βρέθηκε τελικά, μετά την κλοπή της την περασμένη Πέμπτη στην Κέρκυρα, η προτομή του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου ΡάλληΣυγκεκριμένα, η προτομή εντοπίστηκε από δύο αστυνομικούς -τον Σπύρο Κροκίδη και τον Χρήστο Μπανιώτη (φωτό)- ακέραια, πεταμένη στην «Κόντρα Φόσα», την τάφρο που χωρίζει το Παλαιό Φρούριο από την πόλη της Κέρκυρας. Μάλιστα, το σημείο όπου βρέθηκε βρίσκεται πολύ κοντά στη μαρμάρινη στήλη από την οποία είχε αφαιρεθεί.

Σημειώνεται πως οι δύο αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στη χάλκινη προτομή ενώ εξακολουθούσαν τις έρευνες για την ανεύρεσή της. Μάλιστα, ο Σπύρος Κροκίδης δημοσιοποίησε φωτογραφία μαζί με τον συνάδελφό του και τη χάλκινη προτομή. Οπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι για την κλοπή φοβήθηκαν ότι θα εντοπίζονταν, αφού η κινητοποίηση που ακολούθησε την εξαφάνισή της ήταν μεγάλη, γι’ αυτό αποφάσισαν να την ξεφορτωθούν. Η προτομή του Κερκυραίου πρώην πρωθυπουργού αναμένεται να επανατοποθετηθεί στη μαρμάρινη στήλη στην Κοφινέτα, στην οποία ήταν τοποθετημένη από τις 20 Μαΐου 2008.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα