Κλίμα εκλογών με γελοιότητες

Αστείες διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ για «συμβουλή» Σκουρλέτη στον Τσίπρα να προσφύγει στις κάλπεςΜε αστείες διαρροές, από τις οποίες απαξιώνεται περαιτέρω η πολιτική και υποτιμάται βαρύτατα η νοημοσύνη των πολιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ την επομένη της κομματικής «φάρσας» του Γαλατσίου επιδίδεται σε πρωτόφαντα παιχνίδια εντυπώσεων, με σκοπό να θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει εκ νέου κλίμα πρόωρων εκλογών.

Η Κουμουνδούρου με… SMS και τηλεφωνήματα στα δημοσιογραφικά γραφεία προσπάθησε να εμφανίσει τον Αλέξη Τσίπρα «εντυπωσιασμένο» από τη «λαοθάλασσα» (τρόπος του λέγειν) που είχε μαζευτεί στις εξέδρες και τον Πάνο Σκουρλέτη να λέει στον πρωθυπουργό λίγο πριν ο τελευταίος ανέβει στο βήμα: «Πρόεδρε, μετά απ’ αυτό μπορείς να κάνεις εκλογές όποτε θέλεις». Oλα αυτά διακινούνται για να νοστιμίσει η… σούπα μιας άνοστης εκδήλωσης, την οποία θα θυμόμαστε μόνο για τα ρετάλια από τα αζήτητα της πολιτικής που συμμετείχαν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος επικοινωνιακός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ διοχέτευε στα ΜΜΕ ότι οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 8.000, προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων, αφού το γυμναστήριο χωράει 5.000 και «κοβόταν» από την εξέδρα που είχε στηθεί στο μέσο, ώστε να μικρύνει ο χώρος. Κι αυτό έγινε διότι προφανώς όσοι πήγαν στο Γαλάτσι -πολλοί με πούλμαν από την περιφέρεια- δεν ήταν αρκετοί να το γεμίσουν στις πραγματικές διαστάσεις του…

Σφαγή

Την ίδια ώρα στη ΔΗΜ.ΑΡ. σφάζονται μετά την πραξικοπηματική, όπως φαίνεται, συμπόρευση του Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο οποίος ήταν από τα στελέχη που ακολούθησαν τον πρόεδρο του κομματιδίου στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα αλλά και στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, δήλωσε και μάλιστα σοβαρά (!) ότι είναι πολύ ακραίο και άδικο να ακούγεται πως η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι ένας τίτλος και μια σφραγίδα κόμματος που εξακολουθεί να υφίσταται μόνο και μόνο για να εξυπηρετεί την καρέκλα του Θεοχαρόπουλου. Φρόντισε, πάντως, να προεξοφλήσει ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχουν δύο στελέχη από τη ΔΗΜ.ΑΡ. (υπονοώντας μάλλον τον… εαυτό του και τον κ. Θεοχαρόπουλο).

Από την άλλη, ο Σπύρος Λυκούδης είπε τα αυτονόητα, ότι δηλαδή οι πάντες ήξεραν πως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος συζητούσε εδώ και καιρό με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Θ. Μαργαρίτης κάνοντας λόγο για «αμοραλισμό» τόνισε ότι μετά τη διάλυση του Ποταμιού ήρθε και η σειρά της ΔΗΜ.ΑΡ., με πρόσχημα τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Εκτός από τους Μακεδονομάχους έχουμε και άλλη πλευρά, των “Πρεσπολάγνων”. Eτσι όπως αποδεικνύεται, η συμφωνία για το Μακεδονικό αποτέλεσε σκαλοπάτι για τη μετακίνηση στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Μαργαρίτης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα