Ο θρασύτατος Καιρίδης υβρίζει αλλά επιβεβαιώνει

Πυρά στη «δημοκρατία», χωρίς φυσικά να διαψεύσει τις ανιστόρητες «κορόνες» του. Σιωπή από τη Ν.Δ. για τον «εκλεκτό» τηςAμετανόητος για τις ανθελληνικές του απόψεις και επιβεβαιώνοντας -διά της σιωπής του- μέχρι κεραίας όσα κατέγραψε στο χθεσινό φύλλο της η «δημοκρατία» για το περιεχόμενο των διαλέξεών του στο πανεπιστήμιο, ο Δημήτρης Καιρίδης επιλέγει να διαμηνύσει ότι συνεχίζει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. με το «επιχείρημα» ότι η «δημοκρατία» δεν δικαιούται να κρίνει τις απόψεις του!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο ίδιος, όμως, διεκδικεί για τον εαυτό του να παραμένει υπεράνω κριτικής, να αρνείται την κριτική του Τύπου για τις απόψεις που δημόσια εκφράζει και καταφεύγει στο -βολικό για τον ίδιο, αλλά και συκοφαντικό σε βάρος της «δημοκρατίας»– επιχείρημα ότι δήθεν επιχειρούμε την πολιτική του εξόντωση και «διαστρεβλώνουμε».
Ωστόσο, στις 135 λέξεις της δήλωσης του κ. Καιρίδη για το ρεπορτάζ της «δημοκρατίας» δεν υπάρχει -ούτε για δείγμα- έστω μια λέξη διάψευσης για το ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών» και για όσα άλλα ανιστόρητα υποστηρίζει στα πανεπιστημιακά σεμινάρια για το Μακεδονικό, το Κυπριακό και το Αιγαίο, τα οποία είναι «βούτυρο στο ψωμί» όσων επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να τα διαψεύσει, όταν υπάρχουν και ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλεξή του στις 5 Μαΐου 2018, τα οποία οι αναγνώστες της «δημοκρατίας» μπορούν να βρουν αναρτημένα στο www.dimokratianews.gr;

O υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης αρκείται απλά να δηλώσει ότι «η εθνική συνείδηση και το πατριωτικό μου φρόνημα είναι καταγεγραμμένα στον καθημερινό δημόσιο λόγο μου και στα πανεπιστημιακά έδρανα, συγγράμματα και ευρύτερες παρεμβάσεις μου. Δεν μπορεί να κριθεί από έντυπα που, με τη μέθοδο της συστηματικής διαστρέβλωσης, εκτελούν πολιτικά συμβόλαια εξόντωσης στελεχών και προσώπων της Ν.Δ. Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό από όσους διαπιστωμένα έχουν μετατρέψει τον δημοσιογραφικό λόγο σε έκφραση λασπολογίας και φίμωσης πολιτικών προσώπων». Προσθέτει, μάλιστα, ότι «συνεχίζω, όπως έχω υποχρέωση, πιο αποφασιστικά και αταλάντευτος την προσπάθειά μου για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στην πατρίδα μας. Η δε συμμετοχή μου στη μάχη των ευρωεκλογών συνδέεται με την υπεράσπιση μιας ευημερούσας και ισότιμης Ελλάδας σε μια ισχυρή Ευρώπη, που προστατεύει τους αδύναμους και υπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα».

Τη μέθοδο της υπεκφυγής και της σιωπής για την «ταμπακιέρα» επιλέγει και η επίσημη Ν.Δ. Στο Μοσχάτο κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν νιώθουν καμία ανάγκη να αποσύρουν τον κ. Καιρίδη από το ευρωψηφοδέλτιο. Αλλά, από την άλλη πλευρά, αρκούνται στη δήλωσή του και δεν τολμούν να πάρουν δημόσια το κόστος της υπεράσπισης των απόψεων του κ. Καιρίδη. Η Ν.Δ. πιστεύει ότι το Αιγαίο δεν ανήκει στην Ελλάδα, ότι το Κυπριακό μάς οδήγησε στη χρεοκοπία και ότι η ελληνική Μακεδονία δεν ήταν ελληνική και το ελληνικό έθνος είναι τεχνητό κατασκεύασμα; Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα