Ο… υπερασπιστής της αιμομιξίας θέλει να του πάρουμε συνέντευξη!

Επιβεβαιώνει το χθεσινό δημοσίευμα της «δημοκρατίας» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού Θανάσης Αναγνωστόπουλος……σύμφωνα με το οποίο τάσσεται, μεταξύ άλλων, υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας, της εμπορίας οργάνων και της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών!

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία καλεί τους διαδικτυακούς φίλους του να κοινοποιήσουν, προκλητικός και ειρωνικός, προσπαθεί να απενοχοποιήσει μια ιδιαιτέρως επικίνδυνη συζήτηση και να επιβάλει τις ανήθικες και άκρως προσβλητικές θέσεις του, αμετανόητος και δίχως ίχνος αυτοκριτικής.

Η τιμή

«Η εφημερίδα Δημοκρατία μού κάνει την τιμή να ασχολείται (και) με την ελαχιστότητά μου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο δικηγόρος και δρ Ποινικού Δικαίου, ο οποίος έχει επισυνάψει μαζί με την ανάρτησή του και όλα τα επαίσχυντα σχετικά άρθρα που έγραψε σε συγκεκριμένο ιστότοπο. Οπως λέει, «αναπτύσσω τις επιστημονικές μου απόψεις για τα όρια της εγκληματοποίησης, τα όρια ενός φιλελεύθερου ποινικού Δικαίου, την αρχή της βλάβης, την έννοια του ηθικισμού κ.λπ.».

Στα άρθρα αυτά, σημειώνει, «συζητώ αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου του Στρασβούργου, του Γερμανικού Ακυρωτικού, Αμερικανών και Γερμανών Καθηγητών Νομικής, διατάξεις αλλοδαπών δικαίων και διεθνών συνθηκών κ.λπ. Αλλωστε, οι ιδέες δεν είναι δικές μου, δάνειος είναι η σοφία όλων μας».

Στην επιστήμη του Ποινικού Δικαίου, όπως τονίζει προκλητικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, «συζητούμε κάθε άποψη εξαντλητικά, ιδίως όσες μας καλούν να αναστοχαστούμε εδραίες πεποιθήσεις μας. Λογικό είναι βέβαια όταν κανείς διαβάζει απόψεις που δεν ήξερε ότι υπήρχαν στη σύγχρονη επιστημονική συζήτηση να αιφνιδιάζεται. Αν η εφημερίδα ενδιαφέρεται πραγματικά για τα ζητήματα αυτά, και τη διαβεβαιώ ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα, μπορεί κάλλιστα να μου πάρει μια συνέντευξη».

Στη συνέχεια απορεί και προσπαθεί να καταλάβει, όπως λέει, ποιοι ακριβώς είναι οι «πολλοί ορκισμένοι ανθέλληνες», οι «ψυχολογικά διαταραγμένοι», τα «άτομα με απόψεις που ευνοούν τους εχθρούς της πατρίδας», οι «ανερμάτιστοι», οι «γραφικοί» και τα «ουκ ολίγα προβληματικά πρόσωπα με ομιχλώδες παρελθόν και απωθητικό παρόν», στα οποία αναφέρεται η εφημερίδα μας.

Την ίδια ώρα, ένοχη σιωπή επικρατεί στο Ποτάμι και στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος δεν δείχνει να επηρεάστηκε από τις αποκαλύψεις και εξακολουθεί να έχει στη λίστα για το Ευρωκοινοβούλιο το όνομα του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ο οποίος αμφιβάλλει, κατά τα λεγόμενά του, «αν υπάρχει άλλος υποψήφιος ο οποίος έχει ξεκάθαρη θέση σε τόσο πολλά ζητήματα, γραπτή και τεκμηριωμένη εδώ και χρόνια».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα