«Πλάτες» Μαξίμου στην Ξεπαπαδέα!

Παραμένει (ακλόνητη) στη Γραμματεία κατά της Διαφθοράς, παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις για τις δραστηριότητές τηςAκλόνητη στη θέση της παραμένει η… πολυπράγμων γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα (φωτό), παρά τον καταιγισμό των αποκαλύψεων για τις πολύπλευρες δραστηριότητές της που εξελίσσονταν παράλληλα με τη θητεία της στο υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Την ώρα που νέα στοιχεία την εμφανίζουν να είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρίας του πατέρα της, η οποία παίρνει δουλειές από το Δημόσιο, η ίδια φαίνεται να καλύπτεται από ένα πέπλο προστασίας από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, το όνομα της Αναστασίας Ξεπαπαδέα μέχρι χθες το πρωί ήταν καταχωρισμένο στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) ως μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας με την επωνυμία «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί» με έδρα την Κέρκυρα και η θητεία της φέρεται ότι λήγει το… 2020, παρότι, ούσα από τον Απρίλιο του 2018 γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς, απαγορεύεται να συμμετέχει σε διοικητικά συμβούλια.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ η είδηση για την παράλληλη συμμετοχή της στο Δ.Σ. της εταιρίας που παίρνει δημόσια έργα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το όνομά της εξαφανίζεται από το ΓΕΜΗ, ενώ η ίδια με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για καμπάνια σπίλωσης και κατασυκοφάντησής της, υποστηρίζοντας πως έχει παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ. της οικογενειακής επιχείρησης από το 2015.

«Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτις ενός προσώπου το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του Δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί τον Μάιο 2015» αναφέρει στην ανακοίνωσή της και εξαπολύει επίθεση στους «κατ’ επάγγελμα λασπολόγους και στα πανικόβλητα αφεντικά τους», υποστηρίζοντας ότι θα συνεχίσει τον αγώνα «για κάθαρση του δημόσιου βίου».

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια, αν και είχε προσληφθεί ως ειδική συνεργάτις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης από το 2015, εμφανιζόταν ως πληρεξούσιος δικηγόρος κατά τα έτη 2016, 2017 και 2018 κυπριακής εταιρίας, που φέρεται ότι στεγάζεται στα γραφεία του Κύπριου δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου, ενώ είχε αντιδικήσει με το Ελληνικό Δημόσιο υπερασπιζόμενη την επίμαχη εταιρία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα