Εισβολή Ρουβίκωνα στο υπ. Εξωτερικών

Συνεχίζουν την ανεξέλεγκτη δράση τους τα μέλη του Ρουβίκωνα, καθώς χθες έκαναν «ντου» στο υπουργείο Εξωτερικών, στη λεωφόρο Βασιλίσσης ΣοφίαςΣυγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα πέταξαν τρικάκια στο προαύλιο του υπουργείου με σύνθημα «Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους λαούς της Τουρκίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται μια ανάσα από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Στο σημείο βρισκόταν διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία και επενέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν 18 προσαγωγές. Τα μέλη του Ρουβίκωνα ζητούν την απελευθέρωση των εννέα Κούρδων που κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Δεν έχουμε να πούμε πολλά πέρα από το να απαιτήσουμε την άμεση απελευθέρωση των εννέα αγωνιστών από Τουρκία. Αλλά και να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει αίτημα έκδοσής τους στην Τουρκία».
Λίγο αργότερα στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού, στα Εξάρχεια, περιπολικό με δύο αστυνομικούς δέχτηκε επίθεση από ομάδα αναρχικών.

Περίπου πέντε άτομα με ρόπαλα, πέτρες και ένα σφυρί άρχισαν να προκαλούν φθορές στο αστυνομικό όχημα, προτού καν προλάβουν να αντιδράσουν τα μέλη του πληρώματος. Το ευτύχημα ήταν ότι κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα