Κτηματολόγιο: Παράταση σε δήμους του Ηρακλείου Κρήτης

Παρατείνεται έως τις 27 Μαΐου 2019 για τους κατοίκους εσωτερικού η προθεσμία υποβολής δηλώσεων……στο Κτηματολόγιο για τα ακίνητα που βρίσκονται σε πέντε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr. Δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν και στο κεντρικό γραφείο κτηματογράφησης στο Γαλάτσι. Ειδικότερα, η παράταση αφορά ακίνητα που βρίσκονται εντός των ορίων των καλλικρατικών Δήμων Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Βιάννου. Για κάθε ακίνητο ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει 35 ευρώ ως τέλος κτηματογράφησης, ενώ για τους βοηθητικούς χώρους, όπως αποθήκες και γκαράζ, καταβάλλεται τέλος αξίας 20 ευρώ.

Τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης θα καταγραφούν στις αρχικές εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και, εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα