Ανελέητο face control με αριστερό πορτιέρη

«Δάσκαλε, που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις…» Η ρήση ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος, όταν χθες ρωτήθηκε για την παρουσία του Στέφανου Τζουμάκα στην εκδήλωση στο Γαλάτσι, απάντησε ότι «στην Αριστερά δεν γίνεται face control» και πως «δεν υπάρχουν γεροδεμένοι στην είσοδο».

Στην προχθεσινή εκδήλωση όμως στο Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον ίδιο, έγινε ανελέητο face control με πρωταγωνιστή έναν γεροδεμένο πορτιέρη με αλογοουρά, ο οποίος δεν επέτρεψε σε μια γυναίκα να μπει στην αίθουσα με τη δικαιολογία ότι ήταν «δεξιά και φασίστρια». Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται η συγκεκριμένη γυναίκα να… τρώει πόρτα, ενώ ακολουθεί η εξής στιχομυθία: «Φοβάστε πάρα πολύ. Εγραφε ότι είναι ανοιχτή η εκδήλωση και δεν μας αφήνουν να περάσουμε. Τελικά δεν ήταν ποτέ ανοιχτή, κλειστή ήταν» και απευθυνόμενη στον άνδρα με την αλογοουρά που της απαγόρευε την είσοδο, είπε: «Εχουμε και τον κύριο εδώ, για face control, λες και με ξέρει».

Ο άνδρας απάντησε λέγοντας «ας κάνει το σόου της εδώ η κυρία». «Κανένα σόου, μπορώ να περάσω;» αντέτεινε, για να εισπράξει μονολεκτική άρνηση: «Οχι». «Γιατί;» ξαναρώτησε η γυναίκα και τότε ο… πορτιέρης της απάντησε: «Γιατί είσαι δεξιά και φασίστρια» Kατά τα λοιπά στην Αριστερά δεν γίνεται face control…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα