Νέα δέσμευση Κυριάκου για μείωση των φόρων!

«Ανάσα» στη μεσαία τάξη υποσχέθηκε (ξανά) ο Μητσοτάκης από Πάρο και ΝάξοΝέο μήνυμα για τη φορολογική ελάφρυνση της μεσαίας τάξης έστειλε χθες από τις Κυκλάδες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του. «Αφαιρούμε βάρη από τους πολίτες και από τις επιχειρήσεις για να δώσουμε δύναμη στην οικονομία και τη μεσαία τάξη» τόνισε και επανέλαβε πως το κόμμα του θα μειώσει εντός διετίας τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, τον φόρο στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% και αμέσως τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%. Αρχικά, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Πάρο, όπου είχε συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων, επεσήμανε ότι το έργο επέκτασης του αεροδρομίου της Πάρου πρέπει να ενταχθεί στο δεύτερο κύμα παραχωρήσεων των περιφερειακών αεροδρομίων, ενώ επισκέφθηκε και την Παναγία Εκατονταπυλιανή. 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι η ανάπτυξη νησιών, όπως η Πάρος, θα πρέπει να συνδυάζεται με την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη των ιδιαίτερων τοπικών χαρακτηριστικών τους, και αναφέρθηκε στα προγράμματα στήριξης της νησιωτικότητας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τα οποία -όπως είπε- «θα πρέπει να αξιοποιήσουμε».

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Νάξο, όπου οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν με μαντινάδες. Στο Φιλώτι, ένα κτηνοτροφικό χωριό, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ν.Δ. ο παπάς του χωριού τού θύμισε ότι τους είχε επισκεφθεί ξανά μαζί με τον πατέρα του το 1990, λίγες ημέρες αφότου είχε εκλεγεί πρωθυπουργός. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην Απείρανθο, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον τοπικό Γυναικείο Συνεταιρισμό, ενώ σε διάλογο με τους κατοίκους τού είπαν: «Οπου πηγαίνεις, σου ζητούν και από κάτι. Εμείς δεν σου ζητούμε τίποτε, μόνο να κυβερνήσεις με αρετή και τόλμη. Και να έχεις κάπου στο γραφείο σου αυτό το μαχαίρι για να μας θυμάσαι».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. τούς ευχαρίστησε και πρόσθεσε πως «εκτός από αρετή και τόλμη, χρειάζεται και σοφία για να κυβερνήσεις σωστά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα