Μαστίγωσαν συγκρατούμενους στον Κορυδαλλό

Ένα πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των βίαιων επεισοδίων που στιγματίζουν τους τελευταίους μήνες τις Φυλακές Κορυδαλλού. Χθες το πρωί δύο νεαροί κρατούμενοι μαστιγώθηκαν άγρια από συγκρατούμενούς τους μέσα στη δ΄ πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα ήταν ένας 33χρονος Ελληνας που είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες κι ένας 27χρονος Αλβανός που είχε οδηγηθεί στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδα κρατουμένων άρχισε να χτυπά αλύπητα με μαστίγια φτιαγμένα από καλώδια τους δύο συγκρατούμενούς τους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η «μαφία των φυλακών»

Τα αιτία των φρικτών βασανιστηρίων των νεαρών δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ενώ οι Αρχές ερευνούν εάν το συμβάν συνδέεται με την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Το τελευταίο περιστατικό βίας που σοκάρει με την αγριότητά του έρχεται σε συνέχεια τουλάχιστον 20 εγκληματικών ενεργειών εντός του μεγαλύτερου καταστήματος κράτησης της χώρας τους τελευταίους μήνες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα