Η κατασκευή μειονότητας

Ο ακρωτηριασμός της Ελλάδας έρχεται με βήμα ταχύ. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, συνάπτοντας την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών με τους Σκοπιανούς, διευκόλυνε και επιτάχυνε όλους τους σχεδιασμούς εναντίον της πατρίδας. Η κατασκευή της «μακεδονικής» μειονότητας θα είναι ένα από τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν για τη διάλυση της Ελλάδας οι ξένες δυνάμεις και οι εδώ συνεργάτες τους.

Την αρχή
έκανε ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ, ο «ειρηνιστής» φίλος του Αλέξη Τσίπρα και πρωθυπουργός των Σκοπίων. Η «δημοκρατία» έγραφε στις 6 Δεκεμβρίου 2018 σε άρθρο της: «Οσο και να προσπάθησε η κυβέρνηση να υποβαθμίσει τις προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι “τα μάζεψε” μετά την παρέμβασή της, η αλήθεια είναι δυστυχώς χειρότερη από ό,τι είχε αρχικά φανεί…

Κι αυτό
γιατί, όπως έγινε γνωστό από το βίντεο της τοποθέτησης του πρωθυπουργού της FYROM, ο κ. Ζάεφ ανακάλυψε και “μακεδονική” μειονότητα στην Ελλάδα, για την οποία τα Σκόπια δεν έχουν κάνει τίποτα τα τελευταία 27 χρόνια, λέγοντας ότι εμποδίζεται από την Ελλάδα να μάθει τη γλώσσα της!»

Τη σκυτάλη
από τον Ζάεφ πήρε το βρετανικό κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC. Σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην ηλεκτρονική έκδοσή του αναφέρεται ότι υπάρχει στην Ελλάδα «μακεδονική» μειονότητα, η οποία μέχρι να υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών καταπιεζόταν από το ελληνικό κράτος.

Τώρα τη συνέχιση της ύφανσης του προπαγανδιστικού ιστού ανέλαβε άλλο κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο: το γερμανικό Deutsche Welle. Κι αυτό αναφέρεται στην ανύπαρκτη μειονότητα, την οποία επιθυμούν να γίνει επικοινωνιακά υπαρκτή και οι Γερμανοί.

Μόνο
οι Ελληνες βρίσκονται στο πλευρό της ιστορικής αλήθειας. Ο λαός μας, σε πείσμα της κυβέρνησης, των Αμερικανών, των Βρετανών, των Γερμανών, των Τούρκων, των Σκοπιανών και των οργάνων σκοτεινών δισεκατομμυριούχων, όπως ο Τζορτζ Σόρος, δεν αναγνωρίζει ούτε το δικαίωμα αυτής της εθνοτικής κουρελούς να χρησιμοποιεί τη λέξη Μακεδονία ούτε έχει διαπιστώσει να ζει στην επικράτεια της πατρίδας μας τέτοια μειονότητα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα