Αθλιο «χιούμορ» από Καμπουράκη και Χατζή εις βάρος των ΑμεΑ

Σε απαράδεκτα «αστειάκια» εις βάρος των ΑμεΑ προχώρησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, από κοινού με τον Τάκη Χατζή, στον αέρα του Σκάι και της τηλεοπτικής εκπομπής που συμπαρουσιάζουν

Το μπλακ χιούμορ, που κρίθηκε όχι μόνο αποτυχημένο αλλά και εξόχως προσβλητικό για τους τυφλούς συνανθρώπους μας, ξεκίνησε όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης εμφανίστηκε με μαύρα γυαλιά, εξαιτίας επέμβασης που έκανε στο μάτι του, θέλοντας προφανώς να «τρολάρει» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο ίδιος θεώρησε σωστό να παραστήσει τον τυφλό, με τον Τάκη Χατζή να τον ρωτά «ο Στίβεν Γουόντερ είσαι;» και να αρχίζει να ψάχνει κέρματα για ελεημοσύνη, λες και οι τυφλοί είναι και επαίτες. Φυσικά, κανένας δεν γέλασε τουναντίον... Το αδιανόητο περιστατικό προκάλεσε σωρεία -δικαιολογημένων- αντιδράσεων, αναγκάζοντας τον Δημήτρη Καμπουράκη να ζητήσει συγγνώμη και να παραδέχεται πως έκανε «χοντράδα». Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook υποστήριξε δε ότι σκοπός του ήταν να αυτοσαρκαστεί, επειδή τα σάιτ έγραφαν ότι περνούσε δύσκολες ώρες λόγω του χειρουργείου, και όχι να προσβάλει κάποιον. Φυσικά, μια «συγγνώμη» δεν αρκεί, ειδικά όταν χλευάζεις τυφλούς και εν γένει ανθρώπους με ειδικές ανάγκες με χυδαίο τρόπο.