Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

Στη φάκα των αστυνομικών έπεσαν πέντε μέλη κυκλώματος που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη Πρόκειται για 37χρονη ημεδαπή, που είχε τον ρόλο του ηγετικού στελέχους, τον 15χρονο γιο της και ακόμη τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 28, 27 και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ερευνήθηκαν τρεις οικίες, στις περιοχές Δενδροποτάμου, Ευόσμου και Κορδελιού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 26.300 ευρώ, μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων, 15 κινητά τηλέφωνα, σκαπτικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών αλάνα απέναντι από οικία που διατηρούσε η 37χρονη στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα