Τα φοβερά ντοκουμέντα

Σήμερα κυρίες και κύριοι σας έχω δύο φωτογραφίες. Δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν δύο εποχές. Έχουν τραβηχτεί η μεν μία στο ζοφερό καθεστώς της 21ης Απριλίου, του οποίου την Κυριακή έχουμε την επέτειο και ασφαλώς θα ακούσετε πάρα πολλά. Η άλλη φωτογραφία, είναι σημερινή, τώρα που η Ελλάδα αναπνέει τον ζωοκτόνο (αθάνατε Μαυρογιαλούρο) αέρα της δημοκρατίας. Ας τις αναλύσουμε, καθ’ όσον μία εικόνα χίλιες λέξεις.

Για κοιτάξτε την πρώτη φωτογραφία κυρίες μου και κύριοι. Ή εγώ είμαι τρελός ή ο φωτογράφος που την τράβηξε. Ο τύραννος Παττακός, αυτός που έβγαζε τα νύχια, τα δόντια, τα αυτιά, ξερίζωνε τα μαλλιά, έκοβε γλώσσες δημοκρατικών πολιτών, ξεκοίλιαζε εγκύους και  έκλεβε τα πατίνια των πιτσιρικάδων, κυκλοφορεί εν μέσω αντιστασιακών χωρίς φρουρά, χωρίς τίποτα. Γι’ αυτό το τελευταίο, κρατάω μία επιφύλαξη, διότι δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αυτός ο μουλωχτός ο περιπτεράς. Αλλά και αυτός δεξιά που του έχουνε κόψει το μισό κορμί τι είναι;

Το πιθανότερο είναι ότι είναι χαφιές της Ασφάλειας και παιδί της Φρειδερίκης ή, το λιγότερο, ταγματασφαλίτης. Όσο γι΄ αυτόν που τον χαιρετάει, είναι φανερό ότι πρόκειται για εγκάθετο της χούντας, ενώ στα χέρια του διακρίνεται το πακέτο με τα λεφτά (τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας) που του δώσανε, για να κάνει τον ευτυχισμένο άνθρωπο.

Στην άλλη φωτογραφία, βλέπετε μία ειδυλλιακή εικόνα από το κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα φαίνεται η αρχή της οδό Ηρώδου του Αττικού. Πιο κάτω, είναι το καπιταλιστικό μέγαρο Μαξίμου, που το δώρισε ο πλουτοκράτης και ρουφηχτής του αίματος του λαού, Δημήτριος Μάξιμος για να κατοικείται από τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας. Τώρα κατοικείται από  τους μπολσεβίκους, χωρίς να τους πειράζει βέβαια το παρελθόν του. 

Στην φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε τουριστικά λεωφορεία τα οποία έχουν εγκατασταθεί εκεί μονίμως για να ρυθμίζουν την μετάβαση των τουριστών, που πηγαίνουν να προσκυνήσουν τους Άρχοντες του Μεγάρου. Αυτοί που βλέπετε στο βάθος, δεν είναι  αυτό που νομίζετε. Είναι τουρίστες στους οποίους έχουν διανεμηθεί κράνη, ασπίδες και γκλόμπς για να προστατευθούν από τα κουνούπια που αφθονούν στην περιοχή λόγω της γειτνιάσεως με τον Βασιλικό (καλά καλά Εθνικό) Κήπο που έφτιαξε η άλλη αιματορρουφήχτρα, Βασίλισσα Όλγα, για να ταλαιπωρεί τον Λαό, που τώρα τον τσιμπάνε τα κουνούπια και αναγκάζουν την κυβέρνησή μας να μοιράζει ροπαλάκια στους τουρίστες για να προφυλάσσονται.

Συγκρίνετε αγαπητοί μου τις δύο φωτογραφίες. Η μία ζέχνει τυραννία και καταπίεση και η άλλη ευωδιάζει δημοκρατία και ελευθερία. 

Κυρίες και κύριοι, μόλις διαβάσατε μια ανάλυση που θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει ο «Ριζοσπάστης», η «Αυγή» και οι άλλες «δημοκρατικές» εφημερίδες. Η αλήθεια και η αντικειμενικότητα στην υπηρεσία της ιστορίας και της ξευτίλας.

Καλημέρα σας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα