Κινητό εξερράγη και άρπαξε φωτιά! Τι λέει η παθούσα

Απίστευτο περιστατικό με συσκευή μάρκας Xiaomi. Ανησυχία στους καταναλωτέςΞύπνησε, πήρε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο έχει συνεχώς δίπλα της, μίλησε σε αυτό και ύστερα από λίγη ώρα εκείνο έκλεισε και «έσκασε» στα χέρια της, προκαλώντας της τραύματα. Στη συνέχεια, το κινητό τηλέφωνο έκαψε το χαλί του σπιτιού της.

Το παραπάνω περιστατικό δεν είναι σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, ούτε συνέβη κάπου στην Αμερική. Εγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στη Βέροια με την κάτοχο του κινητού XIAOMI να ζει τον απόλυτο εφιάλτη.

Οπως περιγράφει στη «δημοκρατία» η 24χρονη αισθητικός Ανδριάνα Αμανατίδου, όλα συνέβησαν στις 7 Απριλίου. «Είχα πάρει τρία τηλέφωνα και περίμενα τηλέφωνο πίσω. Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, δεν έκανε τίποτα, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε, παρόλο που δεν έχω ενεργοποιημένη τη δόνηση. Πίεζα τα ακριανά πλήκτρα. Το τηλέφωνο έκανε ”μπαμ” στα χέρια μου, πήρε φωτιά, άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί. Από τις φωνές ήρθαν ο πατέρας μου και μια γειτόνισσα από απέναντι και σβήσαμε τη φωτιά» αναφέρει συγκλονισμένη η 24χρονη αισθητικός.

Προσθέτει πως τραυματίστηκε στα χέρια την ώρα που το κινητό έσκασε. «Θα μπορούσε να συμβεί το βράδυ που το έχω να φορτίζει στο κεφάλι μου» σχολιάζει και αναφέρει ότι σοκαρίστηκε από το περιστατικό. Λέει επίσης ότι το μόνο που κατάφερε να σώσει από το τηλέφωνο είναι οι δύο κάρτες. Η νεαρή αισθητικός, που χρησιμοποιεί το κινητό της και ως εργαλείο δουλειάς, επικοινώνησε με την κατασκευάστρια εταιρία, εκπρόσωπος της οποίας της πρότεινε… αντικατάσταση συσκευής. Η ίδια ζητά να αποζημιωθεί, και γι’ αυτό αναμένεται να κινηθεί νομικά.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της νεαρής Αντώνης Ξυλουργίδης αναφέρει ότι σήμερα θα στείλει επιστολή στην εταιρία, ζητώντας να μάθει επίσημα τις προθέσεις της. Συμπληρώνει ότι η 24χρονη είναι από φτωχή οικογένεια και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει καινούργιο, συμπληρώνοντας πως η πελάτισσά του είναι σοκαρισμένη. «Το Android κινητό ήταν σύγχρονο και η 24χρονη το είχε για περίπου έναν χρόνο» υποστηρίζει.

Σημειώνεται ότι το κόστος αγοράς της συσκευής ανέρχεται περίπου σε 300 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα