Θανατηφόρο τροχαίο με ληστές Ρομά στο Μενίδι

Εκλεψαν ντελιβερά για ελάχιστα ευρώ

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μενίδι, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΑ, με αποτέλεσμα ο ένας να βρει τραγικό θάνατο και οι τρεις να τραυματιστούν.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις άνδρες έκλεισαν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους επί της λεωφόρου Καραμανλή σε έναν διανομέα φαγητού και, αφού τον λήστεψαν, διέφυγαν από το σημείο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. 

Αυτό στάθηκε μοιραίο, καθώς στη συμβολή της λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Αγίας Τριάδος ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το στοπ, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα με ένα άδειο διερχόμενο λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου είχε τελειώσει τη βάρδια και κατευθυνόταν προς το αμαξοστάσιο.

Διέφυγε

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος και σοβαρά δύο συνεργοί του. Ο ένας από τους ληστές κατάφερε να διαφύγει πεζός, καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά, όπως και ο οδηγός του λεωφορείου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο νοσοκομείο τους δύο βαριά τραυματισμένους ληστές που νοσηλεύονται φρουρούμενοι, ενώ ο τρίτος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα σε άλλο νοσοκομείο όπου είχε καταφύγει για τις πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται ότι για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.