Πλήρης κάλυψη στην Ξεπαπαδέα από Παπαγγελόπουλο

«Πέτσινο σκάνδαλο» αποκάλεσε την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος……μιλώντας στη Βουλή, επικαλούμενος μάλιστα δημοσίευμα της «δημοκρατίας», ενώ αντέκρουσε όλες τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την Αναστασία Ξεπαπαδέα, για την οποία ξεκαθάρισε ότι λειτούργησε και σύννομα και ηθικά.

Αναφερόμενος στο χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για την πρόσφατη δικαστική απόφαση δικαίωσης της ELFE, που κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΠΑ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος διερωτήθηκε: «μήπως ύστερα από αυτή την τελευταία δικαστική εξέλιξη έχουμε ακούσει πολλά για τον Πετσίτη; Εισαγγελέας είμαι και ψάχνω να βρω το αδίκημα». Μάλιστα, κάνοντας χιούμορ (θέλοντας να πικάρει τους επικριτές του), είπε: «το βρήκα: Εσχάτη προδοσία!», υπενθυμίζοντας ότι ο Μανώλης Πετσίτης είχε προβλέψει με ακρίβεια το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών.

Οι αναφορές του αναπληρωτή υπουργού στην υπόθεση έγιναν στο πλαίσιο απάντησής του σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις των Χάρη Θεοχάρη (Ν.Δ.) και Θεόδωρου Παπαθεοδώρου (ΔΗ.ΣΥ.). Με την επικεφαλής της Αρχής για το Βρόμικο Χρήμα να είναι παρούσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο κ. Παπαγγελόπουλος σχολίασε ότι «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν», καθώς «σηκώθηκε πολύς θόρυβος για ένα ανύπαρκτο θέμα».

Καμία δραστηριότητα

«Η κυρία Ξεπαπαδέα δεν είχε καμία δραστηριότητα ως δικηγόρος όταν ήταν στο πολιτικό μου γραφείο ή στην Επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος, τονίζοντας πως η ίδια ανέλαβε την εκπροσώπηση της κυπριακής εταιρίας High Med Solutions και όχι μιας offshore, όπως αναληθώς γράφεται.

Εστρεψε δε τα βέλη του κατά της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας την για παραπληροφόρηση, ενώ εντύπωση έκανε η αναφορά του σε δικηγόρους βουλευτές της Ν.Δ., ρωτώντας «άραγε, αυτοί ποιες υποθέσεις χειρίζονται;». Και κατέληξε: «Ωδινεν όρος και έτεκεν ουδέν. Δηλαδή, από τους μεγάλους πόνους μέχρι τον Θεό δεν γεννήθηκε ούτε καν ένα μικρό ποντικάκι, αλλά μάλλον δεν υπάρχει καν εγκυμοσύνη… Ολα είναι ψεύτικα… Για να μην πω κάτι άλλο, που λέει ο λαός σε περιπτώσεις ανύπαρκτης εγκυμοσύνης (σ.σ.: εννοώντας το… ανεμογκάστρι)». Από την πλευρά τους, Ν.Δ. και ΔΗ.ΣΥ. μίλησαν για «σκάνδαλο» και «καραμπινάτη υπόθεση διαφθοράς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα