Στη φυλακή ο βιαστής του δεκάχρονου ανιψιού του

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο θείος «τέρας», που βίαζε κατ' εξακολούθηση τον μόλις 10 χρόνων ανιψιό του, από το 2016 ως και πριν από λίγες ημέρες, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο

Ο 59χρονος, που πέρασε χθες το πρωί την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή. Ωστόσο, ο δικαστικός λειτουργός και ο εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο με τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ' εξακολούθηση.

Οι Αρχές, πάντως, συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση, καθώς θέλουν να διαπιστώσουν αν οι αρρωστημένες πράξεις από την πλευρά του θείου γίνονταν μόνο στο άτυχο αγόρι ή υπήρξαν και άλλα ανήλικα θύματα, ενδεχομένως μέσα από το συγγενικό περιβάλλον.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα με τη σύλληψη του 59χρονου, ο οποίος είχε μπει τις τελευταίες ημέρες στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Στα αυτιά των αστυνομικών είχαν φτάσει πληροφορίες για τη δράστη του Κρητικού, ότι δηλαδή εδώ και περίπου μία τριετία ασελγεί και βιάζει συστηματικά τον 10χρονο σήμερα ανιψιό του. Τελικά, κατόρθωσαν να τον συλλάβουν την Παρασκευή με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, αφού εντόπισαν στο σπίτι του ευρήματα σχετικά με την παράνομη κατοχή όπλου.