Πολλά… νεύρα από τον Αδωνι στη Βουλή!

Διαδοχικοί άγριοι καβγάδες με Αποστολάκη, Δρίτσα, Δουζίνα αλλά και ΚανέλληΝεύρα -και μάλιστα πολλά- έχει ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πήγε στη Βουλή «φορτωμένος» και τα έβαλε με όλους! Από το πρωί, με διαδοχικές παρεμβάσεις του, στην Επιτροπή Εθνικής Αμυνας, συγκρούστηκε με τον… μισό ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε το ΚΚΕ. Αρχικά, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επιτέθηκε στον υπουργό Αμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη για το νομοσχέδιο για τη στρατιωτική θητεία. «Συνδέετε το όνομά σας, που ήταν λαμπρό, με αυτό το νομοσχέδιο, υιοθετείτε πλήρως τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης» του είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης, με τον ίδιο να απαντά οργισμένα «τι σχέση έχει η προσωπική καριέρα με το νομοσχέδιο;», ενώ έντονη υπήρξε η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φώναζαν από τα έδρανα. 

Παράλληλα, ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος ενεπλάκη σε μια σειρά λεκτικών αντιπαραθέσεων, μεταξύ άλλων, με τον Θοδωρή Δρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τελευταίος κατηγόρησε τον Αδωνι Γεωργιάδη ότι δυναμιτίζει την κοινοβουλευτική διαδικασία, προειδοποιώντας πως θα ζητήσει την παραπομπή του στα πειθαρχικά όργανα της Βουλής. Ο κ. Γεωργιάδης, στο πλαίσιο του απίστευτου τετ α τετ που είχαν οι δύο άνδρες, είχε πει νωρίτερα στον πρώην υπουργό Ναυτιλίας «άντε πούλα κανένα λιμάνι», με τον ίδιο να απαντά «είστε πολύ μικρός για να αναμετρηθείτε μαζί μου, νάνος και αγενής». 

Εν τω μεταξύ, ο κ. Γεωργιάδης κοντραρίστηκε και με τη Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή την παρουσία στην επιτροπή του στρατιωτικού συνδικαλιστή Ευάγγελου Κουτρουφίνη. Ο ευέξαπτος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. διάβασε ανάρτηση στο facebook του κ. Κουτρουφίνη, στην οποία ανέφερε ότι η χούντα δεν τελείωσε το 1973 και του ζήτησε εξηγήσεις, με την κυρία Κανέλλη να παρεμβαίνει, λέγοντας πως «δεν θα γίνουμε ανακριτές της ελευθερίας έκφρασης των στρατιωτικών». Η άρνηση μάλιστα του Κώστα Δουζίνα, που προήδρευε της Επιτροπής, να δώσει τον λόγο στον κ. Γεωργιάδη, οδήγησε σε ακόμη μία σύγκρουση, με τον ίδιο να του φωνάζει: «Χούντα έχουμε εδώ και δεν μου δίνετε τον λόγο; Δεν εφαρμόζετε τον κανονισμό; Ποιος είστε, ο Καίσαρας είστε;». 

Γιατί τόσα νεύρα, άραγε;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα