«Νεοαριστερά» διαπιστευτήρια από τον Κουίκ

Στεφάνι σε μνημείο για τον Μπελογιάννη από τον «ταξιδιάρη» υφυπ. Εξωτερικών!O Τέρενς Κουίκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει το πανελλήνιο με τις μοναδικές πιρουέτες του, στις οποίες αναδεικνύεται σε εξπέρ. Ο «κοσμογυρισμένος» υφυπουργός Εξωτερικών, ξεχνώντας ολοκληρωτικά το δεξιό του παρελθόν και την ακραία αντισυριζαϊκή ρητορική του, που εξέφραζε έως το 2012, κατέθεσε στεφάνι σε μνημείο για τον Νίκο Μπελογιάννη, που βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό της Ουγγαρίας, δίνοντας τα διαπιστευτήριά του πια ως «αριστερός».

Κι όμως, δεν πέρασαν πολλά χρόνια από όταν ως δημοσιογράφος χαρακτήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν τότε αξιωματική αντιπολίτευση, «επικίνδυνη, συστημική δύναμη» και «συνιστώσα της δραχμής και των λαθρομεταναστών».

Επίσης, δήλωνε με οργή ότι σε ένα υποθετικό σενάριο κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. ο ίδιος θα έπρεπε να «αλλάξει τόπο, να πάει σε άλλη ήπειρο, από ντροπή», ενώ εμφανιζόταν στα τηλεοπτικά παράθυρα κάθετος και κατηγορηματικός στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, αναφέροντας ο ίδιος ως «Βαρντάσκα» τη γειτονική χώρα γιατί, όπως έλεγε, η «Μακεδονία είναι μία και ελληνική» και προκαλώντας σε πάνελ βουλευτές της Ν.Δ. να δηλώσουν ότι δεν θα ψήφιζαν ποτέ σύνθετη ονομασία.

Ο παροιμιώδης στίχος του (αριστερού) ποιητή Κώστα Βάρναλη «Αχ, πού ‘σαι νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος» ταιριάζει απόλυτα στον κάποτε δεξιό και τώρα νεοαριστερό Τέρενς Κουίκ, ο οποίος συνεχίζει σταθερά τον κατήφορό του, όπως και σε άλλους «κωλοτούμπες» της πολιτικής που ενέδωσαν στα θέλγητρα της εξουσίας…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα