Ο απίθανος Καιρίδης σε άλλο ένα παραλήρημα

Επιτέθηκε πάλι στη «δημοκρατία»Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε χθες ο απίθανος Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τις θέσεις του για το Σκοπιανό και τη Γενοκτονία των Ποντίων, στοχοποίησε την εφημερίδα μας και αυτοαναγορεύεται ως «θύμα» συγκεκριμένων συμφερόντων. 

Σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κουνάει το… δάχτυλο σε όσους «τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον πατριωτισμό» του, την ώρα μάλιστα της κρίσης, όπως λέει, «τώρα που πρέπει να συζητήσουμε τα μεγάλα και σημαντικά». Λες και τα εθνικά μας θέματα δεν είναι «μεγάλα και σημαντικά» κατά τον κ. Καιρίδη, στον οποίο έφταιξε -όπως είπε- το «έντυπο στα δεξιά της Ν.Δ., που παριστάνει το θεματοφύλακα του καραμανλισμού μόνο και μόνο για να υβρίζει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την παρακαταθήκη του και εμένα ως επιστημονικό σύμβουλο του ιδρύματος Καραμανλή».

«Εσμός»

Κάνει δε λόγο για «εσμό» και «σαπρόφυτα του εθνολαϊκισμού», την ίδια ώρα που για την «ταμπακιέρα» απαντά ότι «ως πολιτικός επιστήμονας οφείλω να αναρωτιέμαι για τις πολιτικές διαστάσεις του θέματος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Καιρίδης, σε περσινή διάλεξή του, είχε μιλήσει για «γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία» (!) και ούτε λίγο ούτε πολύ είχε θεωρήσει τη Γενοκτονία των Ποντίων ως εφεύρημα του ελληνικού πολιτικού συστήματος στα τέλη της δεκαετίας του 1980 «για πολύ συγκεκριμένους λόγους». Και μετά του φταίνε όλοι οι υπόλοιποι…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα