Ψάχνουν πρόσωπο «κλειδί» για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής

Το άγνωστο άτομο στο οποίο έδωσε μια τσάντα και οι υποψίες για σατανισμό

Το πρόσωπο-κλειδί που θα ρίξει φως στον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας Αρετής Ζαχαροπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, αναζητά η Αστυνομία. Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα είχε εντοπιστεί με το κεφάλι της τυλιγμένο με μια σακούλα και έχοντας στο στόμα της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε αμπούλα με αέριο γέλιου!

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι η άτυχη κοπέλα συναντήθηκε με ένα πρόσωπο, το οποίο μάλιστα γνώριζε από την ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού που έχουν στη διάθεσή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να κατεβαίνει γύρω στις 22.30 της Παρασκευής 22 Μαρτίου από το διαμέρισμά της, κρατώντας μια τσάντα.

Δέκα λεπτά αργότερα επιστρέφει στο διαμέρισμά της χωρίς την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα οι κάμερες τη «συλλαμβάνουν» να κατεβαίνει πάλι από το διαμέρισμα, κρατώντας σακούλες σκουπιδιών!

Οπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας Κώστας Τζαβάρας, το συγκεκριμένο άτομο (για το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν είναι άνδρας ή γυναίκα) συναντήθηκε με την Αρετή το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν λόγους να πιστεύουν ότι παρέλαβε από την 22χρονη φοιτήτρια την τσάντα, η οποία εικάζεται ότι περιείχε βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Ο εντοπισμός του ανθρώπου που πιθανότατα ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανή την όμορφη φοιτήτρια αποτελεί στοίχημα για τις Αρχές, καθώς εκτιμάται ότι θα απαντήσει σε μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τις τελευταίες ώρες της άτυχης κοπέλας, που υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι είχε παρασυρθεί στον επικίνδυνο κόσμο του σατανισμού.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές περιμένουν τα δεδομένα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα, ή στις αρχές της επόμενης, ώστε να καταλήξουν στο πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε η φοιτήτρια για να κανονίσει τη συνάντηση και να του παραδώσει την τσάντα.