Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου θα διαρκέσει η εξέταση των ειδικών μαθημάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεωνΧθες το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα για τις εν λόγω εξετάσεις, που είναι απαραίτητες και προαπαιτούμενες για όσους υποψηφίους επιθυμούν να εισαχθούν σε τμήματα και σχολές Δημοσιογραφίας, Διεθνών Σχέσεων και ξένων Φιλολογιών, αλλά και σε Αρχιτεκτονικές Σχολές (Γραμμικό Σχέδιο), στη Σχολή Καλών Τεχνών και στα τμήματα Μουσικής.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες, του ειδικού μαθήματος Ελεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων είναι περίπου 20 λεπτά.

Στο μεταξύ, ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ.) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2019-20 ορίζεται το διάστημα από την Τρίτη 18/6/2019 έως την Παρασκευή 28/6/2019.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα