Είδαν τον Ιησού να βγαίνει μέσα από τις φλόγες!

Κατέκλυσαν τα social media οι μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν ότι κατάφεραν ανάμεσα στις φλόγες που κατέκαιγαν την Παναγία των Παρισίων να διακρίνουν τη μορφή του Ιησού Χριστού Η 38χρονη Λέσλι Ρόουαν από τη Σκοτία διάβαζε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την καταστροφική φωτιά στην Παναγία των Παρισίων όταν παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στις φωτογραφίες που συνόδευαν τις δημοσιεύσεις: Διέκρινε τον Ιησού Χριστού να «εξέρχεται» του φλεγόμενου κτιρίου. Χωρίς να λέει τι είχε «δει» εκείνη, η Ρόουαν κύκλωσε το επίμαχο σημείο της φωτογραφίας και κάλεσε τους followers της να σημειώσουν τι βλέπουν κι εκείνοι.

Hταν ζήτημα λίγων λεπτών η φωτογραφία να γίνει viral και η Λέσλι Ρόουαν να κατακλυστεί από μηνύματα πιστών που έβλεπαν ό,τι και η 38χρονη Σκοτσέζα. Μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Record» λίγες ώρες αργότερα, η Ρόουαν τόνισε: «Πιστεύω ότι η εικόνα αυτή μπορεί να φέρει ανακούφιση στον λαό του Παρισιού αλλά και σε όλο τον κόσμο αυτή τη δύσκολη στιγμή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα