Αποδοκίμασαν τον Γιαννούλη σε Κατερίνη και Γιαννιτσά

Εντονα αποδοκιμάστηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Χθες στην Κατερίνη (τόπο καταγωγής του) ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης και διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία του σε εκδήλωση που έγινε στην Αστική Σχολή Κατερίνης, όπου και παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας με τον συνδυασμό του «Κοιτάμε Μπροστά». Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εντονες όμως ήταν και οι αποδοκιμασίες που δέχτηκε στα Γιαννιτσά όπου περιόδευσε ο κ. Γιαννούλης την Κυριακή 14 Απριλίου. Ετσι την ώρα που έκανε βόλτα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών και πήγε να χαιρετήσει κατοίκους που έπιναν τον καφέ τους άρχισαν οι αποδοκιμασίες εναντίον του. «Ηρθατε στη… νότια Μακεδονία;» του είπε ένας κάτοικος και ο κ. Γιαννούλης απάντησε «ήρθα στην Πέλλα». Αυτή η απάντηση εξόργισε ακόμα περισσότερο τους παρευρισκομένους, που του απάντησαν «να πας στα Σκόπια». Ενας κάτοικος μάλιστα που πήγε να τον ακουμπήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τού απάντησε: «Μη με ακουμπάς. Θα με λερώσεις, να πας στα Σκόπια».

Ο κ. Γιαννούλης συνέχισε τη βόλτα του στον πεζόδρομο με τον κόσμο όμως να του φωνάζει «να φύγετε, κύριοι», «είστε προδότες, να πάτε στα Σκόπια» και «να θυμάστε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα