Ισόβια στον πατέρα- χάνιμπαλ της Αννυ

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης συν δύο έτη «σφράγισαν» οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας τη φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Αννυ...

...που τεμαχίστηκε από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της το Πάσχα του 2015, στο υπόγειο «σφαγείο» της Μιχαήλ Βόδα. Η έδρα έκρινε ένοχο τον 31χρονο Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ (φωτό) για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, με τον ίδιο να ξεσπά στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης.

«Από πού προκύπτει ότι εγώ σκότωσα το παιδί μου; Θα έπρεπε να έχω ένα κίνητρο. Να μου απαντήσετε!» Την ίδια ώρα, αθωωτική ήταν η απόφαση για τη μητέρα της Αννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία κατηγορούνταν για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, ξέσπασε σε αναφιλητά. Οι δικαστές έκριναν ένοχο τον τρίτο κατηγορούμενο και φίλο του πατέρα της Αννυ, Νικολάι Αχμέντοφ, για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και περιύβριση νεκρού, καταδικάζοντάς τον σε 9ετή κάθειρξη.