Εμπλέκει και δύο πολιτικούς ο δικηγόρος Αντωνόπουλος

Αποκαλύπτει τα ονόματα Μπαλτάκου και Μαρκογιαννάκη για το σκάνδαλο της Hellas Power ο προφυλακισμένοςΔριμύ «κατηγορώ» σε βάρος πολιτικών προσώπων, αλλά και δικηγόρων για επιχειρούμενους εκβιασμούς εξαπολύει σε υπόμνημά του ο προφυλακισθείς για την υπόθεση της «μαφίας του Κορυδαλλού» δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, αποκαλύπτοντας ένα σκοτεινό παρασκήνιο με κεντρικό πρόσωπο τον Αριστείδη Φλώρο. 

Στο υπόμνημα «φωτιά», που έδωσε στη δημοσιότητα ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας και το οποίο απευθύνεται στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, του Αρείου Πάγου, αλλά και στον εφέτη ειδικό ανακριτή Ευτύχιο Νικόπουλο που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση, ο 64χρονος δικηγόρος υποστηρίζει πως βρίσκεται υπό κράτηση για το ποσό των… 500 ευρώ, το οποίο φέρεται ότι διέθεσε στον κατηγορούμενο ως αρχηγό της «Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού» Κλοντιάν Λεκοτσάι, ενώ κάνει λόγο για πλεκτάνη με πολιτικές προεκτάσεις που στήθηκε σε βάρος του!

Οπως υποστηρίζει στο υπόμνημα των 21 σελίδων, ο ίδιος στοχοποιήθηκε λόγω της εμπλοκής του ως δικηγόρου της ΛΑΓΗΕ Α.Ε. στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης της Hellas Power με πρωταγωνιστή τον Αριστείδη Φλώρο. «Μετά την αμετάκλητη παραπομπή του Αριστείδη Φλώρου και του περιβάλλοντός του για τις σοβαρές, σε βαθμό κακουργήματος, αξιόποινες πράξεις σε βάρος του Δημοσίου, ξεκίνησαν οι διαδοχικές προσεγγίσεις και πιέσεις προς το πρόσωπό μου από πολιτικά πρόσωπα και δικηγόρους εντεταλμένους των ως άνω κατηγορουμένων» αναφέρει ο Γιώργος Αντωνόπουλος, εξηγώντας ότι στόχος του Αριστείδη Φλώρου ήταν να μην παρασταθεί ο ίδιος ως πολιτική αγωγή στην πολύκροτη δίκη της Energa.

Μάλιστα, στα πολιτικά πρόσωπα και στους θεσμικούς παράγοντες που κατονομάζει είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, καθώς και ο δικηγόρος και πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτης Μπαλτάκος. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Αντωνόπουλος στο υπόμνημά του στρέφεται και κατά άλλων συνάδελφων του, τους οποίους κατηγορεί ότι «θέλησαν να πλουτίσουν σε βάρος του και ο ίδιος να παρουσιαστεί όχι ως θύμα, αλλά ως θύτης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα