Σάρωσε ο Θύμιος στις εκλογές του ΣΑΤΑ

Ανετη πλειοψηφία για τη ΔΑΚ-ΜΜΕΣαρωτική νίκη κατέγραψε στις εκλογές του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) η παράταξη της οποίας ηγείται ο νυν πρόεδρος του κλάδου Θύμιος Λυμπερόπουλος. Συγκεκριμένα, η ΔΑΚ-ΜΜΕ ανέβασε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες την εκλογική της δύναμη (από 51% έλαβε σχεδόν 61%), αυξάνοντας παράλληλα τις έδρες της, καθώς από 12 έλαβε 14, και εξασφαλίζοντας άνετη πλειοψηφία στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΤΑ. 

Ενα άλλο στοιχείο, πέραν της συντριπτικής επικράτησης του Θ. Λυμπερόπουλου, είναι ότι η παράταξη που στηρίχθηκε επισήμως από το κόμμα της Ν.Δ. «πάτωσε».

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Ραδιοταξί Αττικής εξασφάλισε μόλις 2 έδρες, όσες δηλαδή και η παράταξη Ενιαία Κίνηση Ταξί, που στηρίζεται από το «τελειωμένο» Κίνημα Αλλαγής. Τις συνολικά 21 έδρες του ΣΑΤΑ συμπληρώνουν οι 3 που εξασφάλισε η παράταξη ΕΠΣ, η οποία πρόσκειται στο ΚΚΕ. Το Ενωτικό-Αλληλεγγύη δεν πήρε καμία έδρα.

Ο Λυμπερόπουλος

Οπως δήλωσε στη «δημοκρατία» ο κ. Λυμπερόπουλος, «νίκησε η δικαιοσύνη στην οικονομία. Πάντα υπάρχουν δυνάμεις που αντιδρούν και μπορούν, αν αντιδράσει όλη η κοινωνία σωστά, να απαλλαγούν από αυτούς που θέλουν να παίρνουν τον πλούτο και τις υπηρεσίες της χώρας και να τα πηγαίνουν στο εξωτερικό. Γιατί, αλλιώς, αν δεν γίνει η επανάσταση του αυτονόητου, ουδέποτε η κοινωνία θα επιστρέψει στην κανονικότητα και οι πολιτικοί του νεοφιλελευθερισμού θα μένουν υποχείρια αυτών των δυνάμεων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα