Τσούγκρισαν τα ποτήρια τους Λεβέντης και Σταυρινούδη στη Βουκουρεστίου

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της υποψήφιας ευρωβουλευτού με την Εν. ΚεντρώωνΟ Βασίλης και η Νατάσα Λεβέντη τίμησαν με την παρουσία τους τη «γιορτή της Μαρίας». Μια γυναίκα «γάτα» στην πολιτική, η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ενωση Κεντρώων Μαρία Σταυρινούδη, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο δημοφιλές μπαράκι Il Gatto της οδού Βουκουρεστίου.

Ο πρόεδρος του κόμματος με τη σύζυγό του, οι βουλευτές του καθώς και πλήθος υποψήφιων βουλευτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, ήπιαν κρασάκι μαζί της και της ευχήθηκαν «καλή επιτυχία».

Ως «οικοδέσποινα» η Μαρία Σταυρινούδη υποδέχτηκε τους πάντες και μίλησε μαζί τους. Ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την παρουσία της στο ευρωψηφοδέλτιο ήταν ο Βασίλης Λεβέντης και η σύζυγός του Νατάσα, οι οποίοι δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψήφιά τους. Αλλωστε η Μαρία Σταυρινούδη είναι γερό χαρτί για το κόμμα τους, καθώς το 2014, όταν εκείνη ήταν βουλευτής Χίου με τη Ν.Δ., είχε σαρώσει με τις τοποθετήσεις της και την όμορφη παρουσία της στο Κοινοβούλιο. Το 2017 αποχώρησε από τη Ν.Δ. και φέτος εντάχθηκε στην Ενωση Κεντρώων.

«Ο Βασίλης Λεβέντης είναι από τους ελάχιστους πολιτικούς που διαχρονικά έμεινε σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις του, γι’ αυτό και τον εκτιμώ και θέλησα να είμαι μαζί του» δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς της έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δημήτρης Καβαδέλλας, οι υποψήφιοι βουλευτές Τάκης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Γαλατάς, και Βασίλης Μαρινόπουλος, πολλά στελέχη του κόμματος, όπως ο Χρήστος Μπακούρος, αλλά και άλλοι φίλοι της Μαρίας Σταυρινούδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα