Αμβρόσιος: Γιατί μας προδίδετε, κ. Μητσοτάκη;

Κεραυνοί από τον μητροπολίτη Αιγιαλείας για την υποψηφιότητα του ΚαιρίδηO μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος κατακεραυνώνει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Καιρίδη για το Ευρωκοινοβούλιο σε μια πύρινη επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προειδοποιώντας τον ότι η απόφασή του αυτή έχει απογοητεύσει τον πραγματικά ελληνικό λαό, «εμάς, τους πιστούς οπαδούς», όπως γράφει, «του οράματος της Χριστιανικής -και όχι της Ισλαμικής, όπως την θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι-, της Χριστιανικής, επαναλαμβάνω, Ελλάδος». 

Ο κ. Αμβρόσιος υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μας απογοήτευσε με το να ορίσει ως υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κόμματος της Ν.Δ. τον ασεβέστατο Πανεπιστημιακό Καθηγητή κ. Δημήτριο Καιρίδη! Τον κ. Καιρίδη, ο οποίος με τις απαράδεκτες και εντελώς αχαρακτήριστες Δηλώσεις του α) περί της Οθωμανικής καταγωγής των Ελλήνων και β) περί του… μύθου της Ποντιακής Γενοκτονίας! αποδεικνύεται όλως ακατάλληλος, για να εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό στο Ευρωκοινοβούλιο!».

Ο κ. Αμβρόσιος διερωτάται: «Γιατί μας προδίδετε; Γιατί προδίδετε την φήμη του αειμνήστου και Μεγάλου Ηγέτη της Ελλάδος, του πατρός Σας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος και τον Θεόν εσέβετο, και την Μητέρα Εκκλησία ετίμα και την Πατρίδα υπηρέτησε πιστώς;» Μάλιστα, επικαλείται το άρθρο του Γιώργου Χαρβαλιά στη «δημοκρατία» για την υποψηφιότητα Καιρίδη, προειδοποιώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «τα συντηρητικά δημοσιογραφικά φύλλα Σας μέμφονται και Σας κατακρίνουν».

Τέλος, ο μητροπολίτης Αιγιαλείας καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να… διορθώσει το λάθος της υποψηφιότητας Καιρίδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα