Αγρια επίθεση σε βάρος 62χρονης για 10 ευρώ (!!!) στο Μετς!

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι επιθέσεις ληστών σε ανυποψίαστους πολίτες, ακόμα και σε ανήλικα παιδιά...

...στον δρόμο, προκειμένου να τους αρπάξουν κινητά τηλέφωνα και μικροποσά. Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μετς με θύμα μια 62χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε τα αδυσώπητα χτυπήματα ενός αγνώστου, ο οποίος της έκλεψε την τσάντα, μέσα στην οποία υπήρχαν μόλις 10 ευρώ!

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 07.30 το απόγευμα της Δευτέρας. Η γυναίκα βάδιζε ανυποψίαστη επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όταν ένας κουκουλοφόρος όρμησε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο στέρνο. Την ίδια στιγμή, της τραβούσε την τσάντα, την οποία η γυναίκα κρατούσε σφιχτά.

Η 62χρονη έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, την ώρα που ο κουκουλοφόρος συνέχιζε να τη χτυπά και κατάφερε να της πάρει την τσάντα. Σοκαρισμένη, η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία για κατάθεση. Οπως είπε, όλα έγιναν ξαφνικά, ενώ, όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της τσάντας, είπε ότι μέσα είχε το κινητό της τηλέφωνο, προσωπικά αντικείμενα και 10 ευρώ.

Την ίδια ημέρα, θύμα άγριας επίθεσης, και μάλιστα μέρα μεσημέρι, έπεσε μια 13χρονη μαθήτρια έξω από σχολείο στο Νέο Φάληρο. Συγκεκριμένα, την πλησίασε ένας ληστής και αιφνιδιάζοντάς την προσπάθησε να της αρπάξει το κινητό. Το κοριτσάκι αντέδρασε και τότε εκείνος το πέταξε στα κάγκελα του σχολείου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, αφού της άρπαξε το κινητό, χάθηκε στα στενά της περιοχής.