Νεκρό βρέφος σε κάδο στο Αίγιο! Νοσηλεύεται ύποπτη γυναίκα

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την εύρεση νεκρού βρέφους σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο! Την ίδια στιγμή, μια 35χρονη γυναίκα που κατέφυγε με αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται φρουρούμενη, καθώς φέρεται ότι είχε γεννήσει το άτυχο αγγελούδι… Πάντως, η ίδια αρνείται ότι πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια και κάνει λόγο για αποβολή.

Την απόλυτη φρίκη βίωσαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν το καπάκι ενός κάδου απορριμμάτων στο Αίγιο και είδαν, μέσα σε έναν ταξιδιωτικό σάκο, το νεογέννητο που κειτόταν νεκρό ανάμεσα στα σκουπίδια! Το νεκρό νεογνό εντόπισε νωρίτερα μία υπάλληλος στην καθαριότητα του δήμου όταν πήγε να αδειάσει τον κάδο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, την Τετάρτη το βράδυ, μία 35χρονη Ελληνίδα πήγε μόνη της σε κακή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και ενδείξεις τοκετού. Αμέσως εισήχθη στη μαιευτική – γυναικολογική κλινική ενώ οι γιατροί ειδοποίησαν την Ασφάλεια Πατρών γιατί η εικόνα της παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί από το Αίγιο πήγαν χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο για να μιλήσουν με τη γυναίκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το filodimos.gr, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο. Εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε σχέση με το νεκρό βρέφος και ισχυρίστηκε ότι η αιμορραγία της οφείλεται σε αποβολή. Η σορός θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί αν είχε γεννηθεί νεκρό ή ήταν ζωντανό όταν η μητέρα του το πέταξε.

Ωστόσο, οι ιατρικές ενδείξεις και το γεγονός ότι κατοικεί στο Αίγιο έκαναν τον εισαγγελέα να δώσει εντολή να νοσηλευτεί φρουρούμενη, ώσπου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του μωρού. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA, με τη σύγκριση γενετικού υλικού από το παιδί και την 35χρονη. Αν αποδειχτεί ότι η 35χρονη είναι η μητέρα, θα κινηθεί διαδικασία για την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα