Επιμένει (!) για τη… Μονμάρτρη η Παπακώστα

Εμμονή με τη… Μονμάρτρη έχει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα! Με νέο «χτύπημά» της, επιμένει πως τα Εξάρχεια μπορούν να γίνουν η Μονμάρτρη της Αθήνας, ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει άβατο και τονίζει πως πέρασε πρόσφατα από την περιοχή και δεν είχε κανένα πρόβλημα…

Mιλώντας σε εκπομπή του Σκάι, η κυρία Παπακώστα απέρριψε τα περί αβάτου. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ή παραβατικότητα» πρόσθεσε και ανέφερε ότι πήγε πρόσφατα και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

«Πηγαίνω συχνά»

«Για εμένα (σ.σ.: τα Εξάρχεια) είναι μια γειτονιά στην οποία έχω πολλούς φίλους. Υπάρχει ένας κόσμος εκεί που πάλλεται στο να προσφέρει πολιτιστικό έργο» συνέχισε, για να προσθέσει: «Εγώ πηγαίνω και πίνω καφέ, όταν έχω χρόνο, παντού. Στα Εξάρχεια έχω παρακολουθήσει θέατρο πρόσφατα και έχω πιει καφέ. Προσωπικά κυκλοφορώ στα Εξάρχεια χωρίς να οπλοφορώ».

Ερωτηθείσα αν μπορεί να προσεγγίσει ένα περιπολικό τα Εξάρχεια, η κυρία Παπακώστα απάντησε ότι «βεβαίως οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο Α.Τ. της περιοχής των Εξαρχείων». «Εάν υπάρξει αποφασιστικότητα και βούληση, η περιοχή μπορεί να γίνει η Μονμάρτρη της Αθήνας» είπε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα