ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ: Πρώτο συνέδριο με Τσιάρτα – Στ. Λάλα

Ο Κρανιδιώτης παρουσίασε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός τουΜε την παρουσία των Βασίλη Τσιάρτα και Στηβ Λάλας, δύο υποψήφιων δημάρχων, των Βασίλη Καπερνάρου (Αθήνα) και Τάσου Γκουριώτη (Γλυφάδα), πολλών στελεχών, μελών και φίλων, των εντεταλμένων – εκλεγμένων συνέδρων και υπό το θερμό μήνυμα στήριξης (μαγνητοσκοπημένο βίντεο, ειδικά για το πρώτο συνέδριο του κόμματος) από την πρόεδρο του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν κορυφώθηκαν χθες το απόγευμα οι εργασίες του πρώτου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δεξιάς.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με την παρουσίαση των πρώτων 32 ονομάτων του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος και με την εκλογή των μελών της νέας 30μελούς Κεντρικής Επιτροπής, που αμέσως συγκροτήθηκε σε σώμα. 

«Σας απευθύνω αδελφικό χαιρετισμό εκ μέρους Γάλλων πατριωτών… Αν και είμαστε πολλά εκατομμύρια, οι Γάλλοι δεν ξεχνάμε ότι αποτελούμε κληρονομιά σας» ανέφερε η Μαρίν Λεπέν.
«Είναι ωραίο να καταλαβαίνεις ότι υπάρχει αυτός ο πολιτικός χώρος» σημείωσε στον χαιρετισμό του ο Βασίλης Τσιάρτας, ενώ ο Στηβ Λάλας -πρόσφατα αποφυλακίστηκε από τις αμερικανικές φυλακές με την κατηγορία της κατασκοπίας υπέρ της Ελλάδας- σημείωσε πως «ό,τι κάνει κανείς είναι για την Ελλάδα».

Ο Φ. Κρανιδιώτης ανέφερε για τον Στηβ Λάλας ότι, σε αντίθεση με «άλλες χώρες, όπως το Ισραήλ, που σε αντίστοιχη περίπτωση αξίωναν διαρκώς την αποφυλάκιση ειδικών στελεχών των μυστικών υπηρεσιών όταν βρέθηκαν σε ανάλογη θέση στις ΗΠΑ, η Ελλάδα αγνόησε για μία ακόμα φορά τα παιδιά της». Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας Βασίλης Καπερνάρος.

Στο ευρωψηφοδέλτιο που παρουσίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των κοινωνικών χώρων, όπως οι καθηγήτριες Μαρία Τζάνη (πανεπιστημιακός) και η Ιωάννα Μάστορα, επιχειρηματίες, όπως η Δώρα Μοσχή, πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία των Ε.Δ. Γιώργος Καραποστόλου, ο μηχανικός Γιάννης Τσελεκίδης. Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δεξιάς τίθεται ο ίδιος ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ενώ τόσο ο κ. Τσιάρτας όσο και ο κ. Λάλας στηρίζουν μεν τη Νέα Δεξιά, ωστόσο δεν θα είναι υποψήφιοι. Εισήγηση για την έγκριση των τροποποιήσεων του καταστατικού έκανε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Χρήστος Χρηστίδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα