Τσίπρας: NΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να αθωώσουν Μαρινάκη και διαπλοκή

Δριμύ «κατηγορώ» σε Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛ. για τα θέματα διαφάνειας εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας ευθέως τα δύο κόμματα ότι επιδιώκουν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ώστε να αθωώσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη Ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στο Κλειστό του Απόλλωνα στην Πάτρα, σε προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, με σαφείς υπαινιγμούς σε βάρος του για τα στημένα παιχνίδια. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν διαψεύσει ούτε ο ίδιος ούτε ο Νίκος Παππάς όσα τους καταλόγισε προ ημερών ο επιχειρηματίας.

«Οι Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛ. δεν ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο για να επιστρέψουν αυτοί στην εξουσία. Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ για να συγκυβερνήσουν με τον κ. Μαρινάκη. Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ για να αθωώσουν τον κ. Μαρινάκη από τις δεκάδες υποθέσεις που έχει ανοιχτές στη Δικαιοσύνη. Ζητάνε την εξουσία για να αθωώσουν όσους εμπλέκονται στο άθλιο σκάνδαλο της Νovartis» υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Εθεσε παράλληλα το δίλημμα των εκλογών, το οποίο συμπύκνωσε στο σύνθημα «΄Η με την Ελλάδα των πολλών ή με την Ελλάδα των ελίτ». «Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αλλάξει τη δική μας πολιτική μεροληψίας υπέρ των πολλών, με μια πολιτική μεροληψίας υπέρ των ελίτ. Υπέρ των αρίστων, των offshore, των κουμπάρων και των φίλων. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω σε αυτούς που τη λεηλάτησαν και τη χρεοκόπησαν» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα